esq Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.175 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #1 Bilgisayarım boştayken bile fan son hızda çalışıyor. Arkada çalışan bir uygulamada yok. Model: Casper Nirvana CB600.
Bilgisayarım boştayken bile fan son hızda çalışıyor. Arkada çalışan bir uygulamada yok. Model: Casper Nirvana CB600.
Aegon Evelynn Femtopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 31 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik tasarım / Bilgi işlem 2 Şubat 2021 #2 Yüksek performansta kullanıyorsanız işlemci sürekli olarak %100 ve turbo boost da çalışır, istersen güç yönetimini dengeliye falan çek işe yarayabilir
Yüksek performansta kullanıyorsanız işlemci sürekli olarak %100 ve turbo boost da çalışır, istersen güç yönetimini dengeliye falan çek işe yarayabilir
esq Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.175 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #3 Aegon Evelynn dedi: Yüksek performansta kullanıyorsanız işlemci sürekli olarak %100 ve turbo boost da çalışır, istersen güç yönetimini dengeliye falan çek işe yarayabilir Genişletmek için tıkla... Antimalware Service Executable diye bir program CPU kullanımı yüksek. Onu kapatamıyorum.
Aegon Evelynn dedi: Yüksek performansta kullanıyorsanız işlemci sürekli olarak %100 ve turbo boost da çalışır, istersen güç yönetimini dengeliye falan çek işe yarayabilir Genişletmek için tıkla... Antimalware Service Executable diye bir program CPU kullanımı yüksek. Onu kapatamıyorum.
Aegon Evelynn Femtopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 31 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik tasarım / Bilgi işlem 2 Şubat 2021 #4 windows defender olması lazım o program, bi devre dışı bırakıp tekrar çalıştırmayı dene istersen
esq Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.175 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #5 Aegon Evelynn dedi: windows defender olması lazım o program, bi devre dışı bırakıp tekrar çalıştırmayı dene istersen Genişletmek için tıkla... Biraz bıraktım bilgisayarı. Belki kendi kendine durur.
Aegon Evelynn dedi: windows defender olması lazım o program, bi devre dışı bırakıp tekrar çalıştırmayı dene istersen Genişletmek için tıkla... Biraz bıraktım bilgisayarı. Belki kendi kendine durur.
Aegon Evelynn Femtopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 31 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik tasarım / Bilgi işlem 2 Şubat 2021 #6 oda bir tercih tabi