Casper Nirvana CHU.3550-4L05A-B Notebook Bios Güncelleme

Rhaegos

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar elimde
Casper Nirvana CHU.3550-4L05A-B Notebook
bir cihaz mevcut. W10 Flash'ı takıyorum bios'dan boot ediyorum fakat makinayı normal açıyor. Bios güncellemesi mi gerekli yoksa boot mu etmiyor? Masaüstü makinada boot ettim ve flash çalışmakta.

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Merhaba arkadaşlar elimde
Casper Nirvana CHU.3550-4L05A-B Notebook
bir cihaz mevcut. W10 Flash'ı takıyorum bios'dan boot ediyorum fakat makinayı normal açıyor. Bios güncellemesi mi gerekli yoksa boot mu etmiyor? Masaüstü makinada boot ettim ve flash çalışmakta.

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Boot Menu dene yapar o

Boot Menu dene yapar o

Boot menü'den Flash'ı 1.ci sıraya alıyorum.
Makinayı save edip başlatıyorum direk windows açılıyor. Bios dışında ki boot menü tuşunu bulamadım. F2 F8 F12 DEL hangisine basarsam basayım, bios'u açıyor.
Cihazı açıp direk masaüstünden Setup çalıştırarak atıyorum şuan. Öyle deniyorum sıkıntı yaratır mı?

Makinayı save edip başlatıyorum direk windows açılıyor. Bios dışında ki boot menü tuşunu bulamadım. F2 F8 F12 DEL hangisine basarsam basayım, bios'u açıyor.
Cihazı açıp direk masaüstünden Setup çalıştırarak atıyorum şuan. Öyle deniyorum sıkıntı yaratır mı?
Çok yavaşlama yapar. Denemişliğim var.
Esc dene. Yada biostan aktif etme seçeneği var diyorlar.

Rufus ayarların nedir? BIOS menülerinin fotoğrafını atar mısın? Windows 10 Kurmaya mı çalışıyorsun?

Rufus ayarlarını şuan hatırlamıyorum. Kendi cihazımda sorunsuz kullandığım için. Sanırım UEFi olarak ayarlı rufus tam hatırlamıyorum. Windows 10 Kurmaya çalışıyorum evet.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı