Casper Nirvana CHY.4100-4L45A-N modelinde bir dizüstü bilgisayarım var ve RAM'ini arttırmak istiyorum ama boş slot olup olmadığını bilmiyorum. Nasıl öğrenebilirim?
Casper Nirvana CHY Notebook Uyumlu SSD Masaüstü, Dizüstü ve Sunucular için RAM , SSD , HDD ve Kızaklar ve Server, Bilgisayar Bileşenleri, Bigboy, Kingston, Samsung, Transcend Resmi Satıcısı
İnternette cihaz ile alakalı doğru düzgün bilgiye ve incelemeye rastlayamadım. Casper sitesinde bile göremedim. Galiba tek çare arka kasayı açıp slot var mı kendimiz bakmak.
Casper Nirvana CHY Notebook Uyumlu SSD Masaüstü, Dizüstü ve Sunucular için RAM , SSD , HDD ve Kızaklar ve Server, Bilgisayar Bileşenleri, Bigboy, Kingston, Samsung, Transcend Resmi Satıcısı
Uygulamanın gösterdiği slot bilgisi doğru olmuyor ve 4 slot bulunmaz zaten laptoplarda genelde. 2 slotunuz da dolu şu an, ekleme yapmak için ikisini de çıkarıp ekleme yapmanız gerekiyor.