H hamza01 Hectopat Katılım 24 Kasım 2014 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Etüt Men 24 Kasım 2014 #1 Selamun Aleykumn Arkadaşlar. Casper nirvana chy serisini kullanıyorum fakat bir türlü bios kilidini kaldıramadım. Daha ileri gitmek istemedim işin içinden çıkamam diye. Yardımcı olabiilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Kasım 2014
Selamun Aleykumn Arkadaşlar. Casper nirvana chy serisini kullanıyorum fakat bir türlü bios kilidini kaldıramadım. Daha ileri gitmek istemedim işin içinden çıkamam diye. Yardımcı olabiilir misiniz?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 24 Kasım 2014 #2 Cihazda 8 yüklü ise 8.1'e güncelleyin. 8.1 varsa bütün güncelleştirmeleri yapın. 7'ye dönşü desteklemiyoruz. Sonra virüs bulaşacak bilgisayarınıza. 7 devri bitti. BIOS korumasını kaldırmak için ise Secure Boot kapatabilirsiniz.
Cihazda 8 yüklü ise 8.1'e güncelleyin. 8.1 varsa bütün güncelleştirmeleri yapın. 7'ye dönşü desteklemiyoruz. Sonra virüs bulaşacak bilgisayarınıza. 7 devri bitti. BIOS korumasını kaldırmak için ise Secure Boot kapatabilirsiniz.
V volkanygr Hectopat Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2016 #3 Recep Baltaş dedi: Cihazda 8 yüklü ise 8.1'e güncelleyin. 8.1 varsa bütün güncelleştirmeleri yapın. 7'ye dönşü desteklemiyoruz. Sonra virüs bulaşacak bilgisayarınıza. 7 devri bitti. BIOS korumasını kaldırmak için ise Secure Boot kapatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Model model fark eder mi, ben de HP Pavilion'dan (Windows 8.1 yüklü) Bios parolasını kaldırmak istiyorum. Dediğiniz Secure Boot 'a nasıl erişiliyor?
Recep Baltaş dedi: Cihazda 8 yüklü ise 8.1'e güncelleyin. 8.1 varsa bütün güncelleştirmeleri yapın. 7'ye dönşü desteklemiyoruz. Sonra virüs bulaşacak bilgisayarınıza. 7 devri bitti. BIOS korumasını kaldırmak için ise Secure Boot kapatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Model model fark eder mi, ben de HP Pavilion'dan (Windows 8.1 yüklü) Bios parolasını kaldırmak istiyorum. Dediğiniz Secure Boot 'a nasıl erişiliyor?