V Vmax Hectopat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 12 11 Kasım 2021 #1 Selam Casper Nirvana chy4200M dizüstü PC var termal macunu degiştirmemize rağmen kendi kendine kapanıyor. Tecrübeli üyeler. Dosya Ekleri resim_2021-11-11_144719.png 30,3 KB · Görüntüleme: 42
Selam Casper Nirvana chy4200M dizüstü PC var termal macunu degiştirmemize rağmen kendi kendine kapanıyor. Tecrübeli üyeler.
H hasuna Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 3.774 Çözümler 31 11 Kasım 2021 #2 Vmax dedi: Selam Casper Nirvana chy4200M dizüstü PC var termal macunu degiştirmemize rağmen kendi kendine kapanıyor. Tecrübeli üyeler. Genişletmek için tıkla... Ekteki görüntü yükte mi boşta mı?
Vmax dedi: Selam Casper Nirvana chy4200M dizüstü PC var termal macunu degiştirmemize rağmen kendi kendine kapanıyor. Tecrübeli üyeler. Genişletmek için tıkla... Ekteki görüntü yükte mi boşta mı?
V Vmax Hectopat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 12 11 Kasım 2021 #3 hasuna dedi: Ekteki görüntü yükte mi boşta mı? Genişletmek için tıkla... Boşta yükte 85'i görüyor termal macunu yeni degiştirdim.
hasuna dedi: Ekteki görüntü yükte mi boşta mı? Genişletmek için tıkla... Boşta yükte 85'i görüyor termal macunu yeni degiştirdim.
H hasuna Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 3.774 Çözümler 31 11 Kasım 2021 #4 Vmax dedi: Boşta yükte 85'i görüyor termal macunu yeni degiştirdim. Genişletmek için tıkla... Termal macunu değiştirirken fan yapraklarını ve soğutucunun içindeki birikmiş tozları temizlediniz mi?
Vmax dedi: Boşta yükte 85'i görüyor termal macunu yeni degiştirdim. Genişletmek için tıkla... Termal macunu değiştirirken fan yapraklarını ve soğutucunun içindeki birikmiş tozları temizlediniz mi?
V Vmax Hectopat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 12 11 Kasım 2021 #5 hasuna dedi: Termal macunu değiştirirken fan yapraklarını ve soğutucunun içindeki birikmiş tozları temizlediniz mi? Genişletmek için tıkla... herşeyi iyice temizledim ama yindede aynı 2 saat çalışıyor kapanıyor aniden güç modunu degiştirdim yine aynı
hasuna dedi: Termal macunu değiştirirken fan yapraklarını ve soğutucunun içindeki birikmiş tozları temizlediniz mi? Genişletmek için tıkla... herşeyi iyice temizledim ama yindede aynı 2 saat çalışıyor kapanıyor aniden güç modunu degiştirdim yine aynı
H hasuna Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 3.774 Çözümler 31 11 Kasım 2021 #6 Vmax dedi: Her şeyi iyice temizledim ama yindede aynı 2 saat çalışıyor kapanıyor aniden güç modunu degiştirdim yine aynı Genişletmek için tıkla... OCCT ile Power testi yapıp sonucu paylaşır mısınız?
Vmax dedi: Her şeyi iyice temizledim ama yindede aynı 2 saat çalışıyor kapanıyor aniden güç modunu degiştirdim yine aynı Genişletmek için tıkla... OCCT ile Power testi yapıp sonucu paylaşır mısınız?