AnilCaylak Hectopat Katılım 6 Mayıs 2014 Mesajlar 27 Yer İzmir, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2014 #1 Merhaba arkadaşlar Başlıkta da belirttiğim gibi Casper Nirvana CKY 3210 pc'ye sahibim. Bilgisayarıma bazı sebeplerden ötürü Mac OS X kurmam gerekiyor. Sistemim aşşağıdaki gibidir yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler. Sistem ; İşlemci: Intel Core i5-3210M İşlemci, İşlemci Hızı 2.50GHz., Intel Turbo Bost Teknolojisi İle Maksimum 3.10 GHz., 3 MB Intel Akıllı Bellekİşletim Sistemi: Windows 8Ram: 8 GB DDR3Harddisk: 750 GB SataEkran Kartı: 3 GB DDR3 Nvidia GT630M Optimus Ekran Kartı- 2 GB Ayrılmış BellekEkran: 15.6" WXGA (1366x768) HD LED EkranAna Kart: Intel HM76 ChipsetDVD Sürücü: DVD±RW DUALKablosuz Ağ: Intel Wireless Kablosuz Ağ Bağlantısı 802.11b/g/nKart Okuyucu: Multi Card ReaderEthernet Port: VarSes: Dahili Hoparlör ve MikrofonUSB Port: 2 X Usb 2.0 Port, 2 X Usb 3.0 PortKlavye: Sayısal tuş takımlı, Türkçe QKamera: 1.3 MP Web KameraBatarya: Li-ION smart battery 6 HücreliEkstra: G-Sensör Şokları İle Titreşim ve Sarsıntlıara Karşı HDD KorumaRenk: Füme [TBODY] [/TBODY]
Merhaba arkadaşlar Başlıkta da belirttiğim gibi Casper Nirvana CKY 3210 pc'ye sahibim. Bilgisayarıma bazı sebeplerden ötürü Mac OS X kurmam gerekiyor. Sistemim aşşağıdaki gibidir yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler. Sistem ; İşlemci: Intel Core i5-3210M İşlemci, İşlemci Hızı 2.50GHz., Intel Turbo Bost Teknolojisi İle Maksimum 3.10 GHz., 3 MB Intel Akıllı Bellekİşletim Sistemi: Windows 8Ram: 8 GB DDR3Harddisk: 750 GB SataEkran Kartı: 3 GB DDR3 Nvidia GT630M Optimus Ekran Kartı- 2 GB Ayrılmış BellekEkran: 15.6" WXGA (1366x768) HD LED EkranAna Kart: Intel HM76 ChipsetDVD Sürücü: DVD±RW DUALKablosuz Ağ: Intel Wireless Kablosuz Ağ Bağlantısı 802.11b/g/nKart Okuyucu: Multi Card ReaderEthernet Port: VarSes: Dahili Hoparlör ve MikrofonUSB Port: 2 X Usb 2.0 Port, 2 X Usb 3.0 PortKlavye: Sayısal tuş takımlı, Türkçe QKamera: 1.3 MP Web KameraBatarya: Li-ION smart battery 6 HücreliEkstra: G-Sensör Şokları İle Titreşim ve Sarsıntlıara Karşı HDD KorumaRenk: Füme [TBODY] [/TBODY]
Y Yunus Hectopat Katılım 14 Temmuz 2012 Mesajlar 573 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2014 #2 Sorunsuz kurabilmeniz lazım. Kafamı karıştıran wireless oldu. Bir tek o sıkıntı çıkartabilir.
AnilCaylak Hectopat Katılım 6 Mayıs 2014 Mesajlar 27 Yer İzmir, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2014 #3 Zaten sıkıntım o ya hocam kaç kere kurdum wireless sıkıntısı yüzünden geri sildim .s bide boot edemiyorum Herhangi bi harici wireless alsam işimi görürmü acaba hocam?_
Zaten sıkıntım o ya hocam kaç kere kurdum wireless sıkıntısı yüzünden geri sildim .s bide boot edemiyorum Herhangi bi harici wireless alsam işimi görürmü acaba hocam?_
anıl gacal Kilopat Katılım 13 Mayıs 2014 Mesajlar 23 Yer ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2014 #4 AnilCaylak dedi: Zaten sıkıntım o ya hocam kaç kere kurdum wireless sıkıntısı yüzünden geri sildim .s bide boot edemiyorum Herhangi bi harici wireless alsam işimi görürmü acaba hocam?_ Genişletmek için tıkla... Intel wifi'leri görmüyor diye biliyorum , harici alman iyi olur sitede uyumlu hariçi wifi ler mevcut. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2014
AnilCaylak dedi: Zaten sıkıntım o ya hocam kaç kere kurdum wireless sıkıntısı yüzünden geri sildim .s bide boot edemiyorum Herhangi bi harici wireless alsam işimi görürmü acaba hocam?_ Genişletmek için tıkla... Intel wifi'leri görmüyor diye biliyorum , harici alman iyi olur sitede uyumlu hariçi wifi ler mevcut.