Bilgisayar casper cmd 2450 - 8L35B yada MB50IA1 diye geçiyor.. Intel 6 series chipset kullanıyor HM65.. Daha önceki dsdt ile uykuya giriyor ama uykudan çıkmıyordu.. DSDT'siz hali ile hiç uykuya girmiyordu.. Ekran parlaklığını hatırlamıyorum... Ama şu an fn tuşu ile ekran parlaklığını açıp kapayabiliyorum... Teşekkür ederim.
Olması gereken durum yukarıdaki gibi. Sistem uykuya geçerken herhangi bir tuşa bastığınızda ekran ekran ışığında artış oluyor mu deneyin ? Büyük ihtimalle cevap evet olacak.
AppleIntelSNBGraphicsFB.kext bunu bir yere yükleyin gerekli düzeltmeleri yapıp daha sonra buraya eklerim.
Yok sizin paylaştığınız gibi değil zaten.. Uykuya geçerkende kilitlenip kalıyor.. Restart atıyor falan.. DSDT ile durum çözülebilir sanırım.. İlk sayfada mega.co ya yüklediğim dsdt var.
Az önce paylaştığım dsdt parlaklık çubuğu olacak şekilde tekrar düzenleyerek iletimdeki bağlantıyıda yeniledim. Ekran parlaklığının son seviyede ve parlaklık çubuğunun etkin olarak çalışması için AppleIntelSNBGraphicsFB.kext paylaşın gerekli düzeltmeleri yapıyım. Sistemler aynı olsaydı bendeki kext dosyasını paylaşırdım. Neyse çözülmeyecek bir şey değil.
İlk düzenlediğim dsdt dosyanızı hesabımdan silmiştim. Mega hesabınızdaki dsdt iyi ki silmemişsiniz yoksa zaman kaybı olacaktı.
Fazladan kextleri silmediyseniz silin. Amd, Geforce, Atı, Nvidia kextlerini silin kext wizard ile izinleri onarın. Chamelon kullanın.Olmazsa grafik ID ekleyin forumda birçok yerde bahsedildi.