Casper Nirvana CMY.3632-8N35V-B veya Exper q5v-c10

Yavuzcan Yavuz

Hectopat
Biri
Casper Nirvana CMY.3632-8N35V-B
Özellikeri
Intel® Core ™ i7-3632QM İşlemci
8 GB DDR3 Bellek
2 GB DDR3 NVIDIA Geforce GT630M Ekran Kartı (1 GB Ayrılmış Bellek) Exper q5v-c10

Diğeri
Exper q5v-c10
İntel core i5
NVIDIA geforce GT635M

Hangisini almalıyım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
2. ürünü göremedim ama Casper almamalısınız. Bütçeniz ne kadar?

1000-1500 arası ama öyle her oyunu ultra high açsın gibi bir huyum olmadığı için ya da her oyunu oynamak gibi bir isteğim olmadığı için çok yüksek bir sisteme ihtiyaç duymuyorum.

Bir arkadaşımda lenovo Z500'ü kullanıp öneriyordu. Z500'ü almaya karar verdim teşekkür ederim.

5 yılldır Casper kullanıyorum birkaç ay önce servisi ekran kartımı çalana kadar bir sıkıntım yoktu. Casper'a nefret nerden geliyor anlamış değilim. Exper kullanan kuzenim vardı ona iyi dayandı haftada 3-4 defa felan düşürüyordu sağlamlık açısından iyiydi ama performasını bilemeyeceğim.

Sıkıntı şurada bu markalar dandik anakartlar kullanıyorlar. BIOS güncellemesi için binbir takla atmak zorunda kalıyorsunuz. Forumumuzda birçok Casper vakasını görebilirsiniz. BIOS güncellemesi yapmadan Windows 8 yüklenemeyen modeller gördük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…