Casper Nirvana CN.HSD4712A Alınır mı ?

Shao Kahn

Hectopat
Yer
İstanbul/Bahçelievler
Daha fazla  
Meslek
Dövüşçü :D
Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi şimdi altta linkte vereceğim laptopu almalı mıyım ? Kullanan var mıdır ? Bide almamın sebebi hem yüksek performanslı olduğundan hemde oyunlarda iyi olmasından ayrıca bilişim okuduğum için program yazıcam, haliyle yüksek olması şart değil ama iyi olsun güç olsun sorun değil :D Neyse veriyorum linki :
Casper Nirvana CN.HSD4712A Intel Core i7 4712MQ 2.3GHz / Fiyatı

Bana iyi gibi geldi çünki 8 GB RAM1600 mhz i7 turbo boostlu 3.3 ghz yani bence güzel ama uzmanlara/daha önce kullanmış olanlara danışmak bana daha cazip geliyor :) Arkadaşlar lütfen samimi yazın yani eksiklerini söylemekten KESİNLİKLE çekinmeyin :) Ayrıca 2000-2500 taş patlasın 2600-2700 lira arasındada olabilir laptop önerileriniz :)Teşekkür ederim. Ayrıca Hepimizin Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun ! :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Casper kullanıyorum ekran kartı güncellenmiyor en son sürüme gt540m, aynı ekran kartı Acer bilgisayarda var arkadaşım da çatır çatır güncelleniyor. Forumdan da bakabilirsin kod43 hatası diye, donanımsal sorun çıkmaz ise program odaklı sorun çıkaracaktır. Genede sen bilirsin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı