Arkadaşlar casper cn.tki 2410b dizüstü bilgisayara sahibim. Windows 8.1'i technopat forumdan indirdim kalıbı usb belleğe yazdırdım tam format atacaktım ki bilgisayarım Windows 8.1'i kaldırır mı diye içime bir kurt düştü. Bu bilgisayar Windows 8.1'i kaldırır mı? Ve bu bilgisayarın driverlerini nereden edinebilirim?
Gt 540m ekran kartı
Anakrtı bulamıyorum aida 64'te pegatron a15 series notebook yazıyor.
İntel core i5 2410m işlemci arkadaşlar özellikleri böyle yardımlarınızı bekliyorum. Yardım eden herkese şimdiden teşekkürler.
Forumdaki bazı arkadaşlarımız casper bilgisayarlarda siyah ekran gibi bir sorun çıkıyormuş diyorlar. Kaldırıyorsa driverlerini nereden edinebilirim değerli forum sakinleri?
Hayır anakart'ın üzerinde bulunan ethernet girişi vs. formattan sonra çalışmıyor bunların driverleri lazım bana. Recep abi bir konuya göz atarmısın bilgisayarıma güvenmiyorum da?
Güncel Windows 8.1 imajı üzerinden yükleme yaparsan böyle bir şey ile karşılaşmazsın AMA tedbir olarak Windows için hazırlamış olduğun USB de bir klasör oluşturup Ethernet kartı için gerekli sürücüyü oraya kopyalayabilirsin.
Biliyorum forumda böyle bir yazı buldum ama ne yapacağımı falan bilemedim.
- - - Güncellendi - - -
Casper'in sitesinde bu bilgisayarı (cn.tkı-2410b) sürücü ve yazılım kısmından arattığımda sonuç bulunamadı diyor. Bu bilgisayarı yaklaşık 2 yıl önce teknosadan almıştım.