Casper Nirvana CNY.3630-BT35V-S Mac OS X uyumu var mı ?

hopeful

Hectopat
Mac os x 10.9.1 ile aşağıdaki donanımlar ile uyumlu mudur?
Cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben başarıyla Casper Nirvana cnc 2450-4k35b kurdum. Sadece dahili ekran kartı çalışmadı intel hd çalışıyor geri kalan ses, wifi, ethernet herşey çalışıyor.
AIDA64 ilelaptopta yüklü ses ve wifi ethernet kartlarının modellerine bak. Burada paylaş, yardımcı oluruz.

Mac x 10.9.1'i kurdum.
Kurulum yaptığım diski seçiyorum. Siyah ekran geliyor. Boot ekranında options'dan intelgraphic inject de + işaretini kaldırınca mac masa üstü geliyor.
Ama çözünürlük düşük açılıyor.
İntel hd 4000 kext ini yüklemeyi denedim olmadı. Multibeast'den yükledim, olmadı. Bu sürücüyü nasıl yükleyebilirim?
İnject'ten + işaretini kaldırmama gerek kalmadan girebilir miyim?

Başarışız denemelerim sonunda en iyisi tek tek her basamağı sorup da kurmaya karar verdim. İlk olarak bios ayarlarım nasıl olmalı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

630m çalışmayacak demişsiniz. Usb'den nvidia ile ilgili kextleri silmeme gerek var mı?

Ve hangisinden boot etmeliyim? Uefi.flash bellek ismi mi? Yoksa uefi olmayan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…