Çözüldü Casper Nirvana CSD.4210-8T45T-S laptop RAM yükseltme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bütçe
1000

Mustafa_AYDIN0

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba abilerim kardeşlerim, ben Casper Nirvana CSD kasa bir laptopa sahibim ve RAM yükseltmek istiyorum. RAM'ı 16'ya da daha üstü bir RAM yapmak istiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda en son kısımda Recep Baltaş SS alıp forumda paylaşın yardımcı olacağız dedi. O yüzden yazıyorum yardımcı olursanız sevinirim. Bir de eğer destekleyen RAM varsa link atabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• cpu s.PNG
    cpu s.PNG
    10 KB · Görüntüleme: 124
  • memory.PNG
    memory.PNG
    7,3 KB · Görüntüleme: 135
  • SPD.PNG
    SPD.PNG
    8,2 KB · Görüntüleme: 124
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Herhangi bir RAM taksam olur mu?
İşlemcinin 1600 MHz desteği var. 1600 MHz üstünde alacağınız bellek de 1600 MHz ile çalışır. Belleğin DDR3 ve SODIMM olması gerek. Hiç risk almamak için Kit almanızı tavsiye ederim.
Artık ne oluyorsa yapacağım bütçe en fazla 1000 TL.
O cihaza 24 GB belleği ne yapacaksınız? 16 GB yeter de artar ona o parayla SSD takabilirsiniz. CHIP sitesinde 16 GB diyorsa çok da üstüne çıkmaya gerek yok.
Cihaz:
Sorun bu cihazın destek sayfasını bulamamam.

Dosya Ekleri

• casper-nirvana-csd.jpg
    casper-nirvana-csd.jpg
    21,8 KB · Görüntüleme: 225
Cihaz hakkında bilgi bulamadım ama yüksek ihtimalle 16 GB desteği vardır.

İnternette chiponline diye bir sitede 16 GB desteği olduğu yazıyordu ama ben hangi RAM takmam gerekiyor. Herhangi bir RAM taksam olur mu?

Cihaz:

Evet, bebek bu ama ben hangi RAM kullanmalıyım yükseltme için? 8, 16 ve 24 var. Artık ne oluyorsa yapacağım. Bütçe en fazla 1000 TL.

Herhangi bir RAM taksam olur mu?
İşlemcinin 1600 MHz desteği var. 1600 MHz üstünde alacağınız bellek de 1600 MHz ile çalışır. Belleğin DDR3 ve SODIMM olması gerek. Hiç risk almamak için Kit almanızı tavsiye ederim.
Artık ne oluyorsa yapacağım bütçe en fazla 1000 TL.
O cihaza 24 GB belleği ne yapacaksınız? 16 GB yeter de artar ona o parayla SSD takabilirsiniz. CHIP sitesinde 16 GB diyorsa çok da üstüne çıkmaya gerek yok.
Cihaz:

Çözüm

Tamamdır reis DDR3 alacağım 1600MHz teşekkürler :D.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı