Arkadaşlar bilgisayar aldım. İkinci el i3 4160 işlemcili GT730 ekran kartlı şimdi ben bu PC'den beklediğim performansı alamadım ekran kartını değişmeyi düşünüyorum. Anakart eğer verimsizse onu da değişmeyi düşünüyorum veya güncelleme overclock düşünüyorum ama anakart adını bir türlü bulamadım.
CPU Z'den baktım yok DxDiag'tan baktım yok yazan bilgi sadece.
Sistem modeli Casper Nirvana desktop
AIDA64 raporu çıkardım daha önceki benzer konularda istenmiş
Bir de raporda 1 RAM görünüyor 2 slotta dolu aldığım adamda 4 X 4 iki RAM takılı demişti okonuda da yardımcı olursanız sevinirim
Bide arkadaşlar kasayı açıp baktığımda her yerinde Casper yazıyor farklı bir şey yazmıyor.
Hocam, dosya açılmıyor. Fakat bu işlemci ile OC mümkün değil. 4. nesil i3 işlemci ile OC olmaz. OC olması için, K serisi bir işlemci ve Z serisi bir anakart gerekir. Tavsiyem yeni nesil bir sisteme geçmeniz. Sebebi ise, i7 4790K ve Z97 serisi ikinci el bir comboya bile 1600-1700 civarında para isterler. Soğutucu hariç olur. Kasaya sığmayabilir. PSU yetersiz olabilir.
Anladım hocam şu an için maddi imkanım yeterli değil ileride zaten düşünmeden geçeceğim bu PC şu an için işimi görüyor sadece PUBG'de mesela 5 6 maç sonra ısınmadan mı artık neden bilmiyorum. Düşman kadraja girince 1 2 saniyelik donma yapıyor onu çözmek istiyorum. 250 w power var ondan dolayı ekran kartı değişikliği baya düşündürüyor beni.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Bunu kopyalayıp yapıştırıp bakabilirsiniz bir de link olarak koymaya çalışıyorum.
Hocam, rapora ulaşamadım. Sunucu hatası veriyor. Bu işlemci RX 570, GTX 1650 Super gibi kartları besleyemez. %15'den fazla darboğaz verir. Zaten PSU yetersiz. RX 460/GTX 750 Ti gibi kartlara bakabilirsiniz. PSU değişimi şart. Şahsen ben, bu PSU ile kullanmanızı tavsiye edemem.