berat_apak12 Femtopat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2025 #1 Merhaba benim 2016 kalma masaüstü PC var. Şifre unuttum ama şifre kırıcı ISO lazım. Casper Nirvana D100 özellikleri: İşlemci Intel Celeron 3050. 2 GB DDR3 RAM. 2 HDD hard disk. Intel grafik kartı. Windows 8.1 Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mart 2025
Merhaba benim 2016 kalma masaüstü PC var. Şifre unuttum ama şifre kırıcı ISO lazım. Casper Nirvana D100 özellikleri: İşlemci Intel Celeron 3050. 2 GB DDR3 RAM. 2 HDD hard disk. Intel grafik kartı. Windows 8.1
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 12 Mart 2025 #2 Temiz kurulum yapsanız olmaz mı ya da diğer şifre kırma yöntemlerini deneseneseniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Zamanında bu yöntem ile kendi bilgisayarımı açmıştım.
Temiz kurulum yapsanız olmaz mı ya da diğer şifre kırma yöntemlerini deneseneseniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Zamanında bu yöntem ile kendi bilgisayarımı açmıştım.