Casper Nirvana D9Z.6500-AY85A-W Oyun Performansı

Kişisel tecrübelerime ve ileri kullanıcıların görüşlerine dayanarak Casper markasına bulaşmayın derim, çok içeriklendirmek istemiyorum, biraz araştırırsanız tonla sebep bulabilirsiniz. O fiyata daha iyi bir toplama pc edinebileceğiniz de aşikar, Technopat'ın, çeşitli bütçe seçenekleriyle biraraya getirdiği güzel toplama pc rehberleri var.

Kesinlikle ama kesinlikle CASPER markalı ürünlere bulaşmayın. O linkte verdiğiniz pc ister monster olsun yinede almayın. 3.200TL ye R7 240 Ekran Kartı koyduklarını ilk defa görmekteyim.

Ben defalarca Casper'dan bilgisayar aldım. Son iki sistemimi kendim topladım ve daha uygun fiyata daha iyi sistemler çıktı ortaya. Casper bilgisayarlar bence iyi hiç arıza çıkarmadı senelerce stabil olarak kullandım o yüzden kötüleyemem. Sadece toplamaya göre pahallı diyebilirim. Son olarakta en iyi güncel sistemi de toplasanız Uncharted oynayamazsınız bilgisayarda :)

Ben defalarca Casper'dan bilgisayar aldım. Son iki sistemimi kendim topladım ve daha uygun fiyata daha iyi sistemler çıktı ortaya. Casper bilgisayarlar bence iyi hiç arıza çıkarmadı senelerce stabil olarak kullandım o yüzden kötüleyemem. Sadece toplamaya göre pahallı diyebilirim. Son olarakta en iyi güncel sistemi de toplasanız Uncharted oynayamazsınız bilgisayarda :)

Yanlış bilgi vermeyelim. 3.200TL ye toplanacak bilgisiyarda rahatça Uncharted 4 oynanabilir.

Oyun Intel Core i7-3770 İşlemci ve GTX 660 Ekran Kartı istemekte. 3.200TL ye toplaycağımız bilgisiyarda zaten en az GTX 970 ekran kartı ve İ5 6500 İşlemci olacaktır. Bana gelip GTX970 in bu oyunu kaldırmıyacağını söylemeyin.

Oyun Intel Core i7-3770 İşlemci ve GTX 660 Ekran Kartı istemekte. 3.200TL ye toplaycağımız bilgisiyarda zaten en az GTX 970 ekran kartı ve İ5 6500 İşlemci olacaktır. Bana gelip GTX970 in bu oyunu kaldırmıyacağını söylemeyin.
Uncharted bilgisayarda var mıydı? :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı