Oyun Intel Core i7-3770 İşlemci ve GTX 660 Ekran Kartı istemekte. 3.200TL ye toplaycağımız bilgisiyarda zaten en az GTX 970 ekran kartı ve İ5 6500 İşlemci olacaktır. Bana gelip GTX970 in bu oyunu kaldırmıyacağını söylemeyin.
R7 240 var kasada. Ve de fiyatı 3200TL. Yazıklar olsun,casper insanları resmen keriz yerine koyuyor. En az r9 380x lik bir sistem ortaya çıkar ki r7 240'a göre %130 daha fazla fps verir. Bütçenizi söyleyin. Yardımcı olalım.
beyler öncelikle sakin olun eklemek istediğim bir şey var casper dan uzak durdum bugüne kadar aldığım pc lerin hepsi sony di.Bu fiyata ilk karşıma bu çıktığı için gönderdim.Aslında konsol almayı düşünüyodum ama evde mekan olmadığı için pc ye yöneldim daha avantajlı olduğunu düşünüyorum en azından odamda rahatça takılırım.Cevaladığınız için sağ olun son olarak casperdan uzak diyen arkadaşlar başka marka-model öneriniz varsa yazarsanız iyi olur.
R7 240 var kasada. Ve de fiyatı 3200TL. Yazıklar olsun,casper insanları resmen keriz yerine koyuyor. En az r9 380x lik bir sistem ortaya çıkar ki r7 240'a göre %130 daha fazla fps verir. Bütçenizi söyleyin. Yardımcı olalım.
Kardeşim marka modeli olmasa nasıl olur toplama mesela.
Marka modelli aldığın sisteme 3000tl verirsin sen.
Biz aynı sistemi aynı fps'yi alacak sistemi 2000tl'ye toplarız üzülürsün.
Paranı çöpe atmak istemiyorsan toplama sistem konusunda bilgi edinmeye bak zamanı gelince biz topladığımızda ne demeye çalıştığımızı anlar sistemini toplarsın.
@Agit Merhaba dostum öncelikle "Casper" çok can yakan bir firma olduğunu bahsetmeden geçmek istemiyorum, 3.300 TL gibi bir meblağ ile bileşen bakımından çok daha zengin çok daha performanslı bir sistem toplayabilirsiniz.
@Agit Merhaba dostum öncelikle "Casper" çok can yakan bir firma olduğunu bahsetmeden geçmek istemiyorum, 3.300 TL gibi bir meblağ ile bileşen bakımından çok daha zengin çok daha performanslı bir sistem toplayabilirsiniz.
Kardeşim marka modeli olmasa nasıl olur toplama mesela.
Marka modelli aldığın sisteme 3000tl verirsin sen.
Biz aynı sistemi aynı fps'yi alacak sistemi 2000tl'ye toplarız üzülürsün.
Paranı çöpe atmak istemiyorsan toplama sistem konusunda bilgi edinmeye bak zamanı gelince biz topladığımızda ne demeye çalıştığımızı anlar sistemini toplarsın.