M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 1 Şubat 2021 #1 Casper ilk aldığımda aşağıdaki gibi bir arka plan vardı. Bu arka plan sizde varsa atabilir misiniz? Aynı ama bunun kalitesi düşük olduğu için arka plan yapamıyorum.
Casper ilk aldığımda aşağıdaki gibi bir arka plan vardı. Bu arka plan sizde varsa atabilir misiniz? Aynı ama bunun kalitesi düşük olduğu için arka plan yapamıyorum.
Pithiux Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 1.016 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer Konohagakure 3 Şubat 2021 #2 Tam aynısını bulamadım ama bunu buldum umarım işinize yarar. Dosya Ekleri 92DpUNV.jpg 44,1 KB · Görüntüleme: 912
M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 22 Şubat 2021 #3 Pithiux dedi: Tam aynısını bulamadım ama bunu buldum umarım işinize yarar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Bu da güzel bir arkaplana benziyor.
Pithiux dedi: Tam aynısını bulamadım ama bunu buldum umarım işinize yarar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Bu da güzel bir arkaplana benziyor.