Casper Nirvana ekran kartı değiştirmek

35GAMER

Decapat
1- Casper Nirvana CNI-I640-8M45P bilgisayarım var. GT 420m 2GB ekran kartım var. Bunu yükseltebilir miyim? Yani ekran kartım değişebilir mi?

2- Grafik özelliklerim aşağıdaki gibi. Ayrılmış video belleği 64 mb diyor. Acaba ekran kartımı tam kullanamıyor muyum? Sebebi bilgilendirebilir misiniz lütfen?

1-Laptonuzun ekran kartını değiştiremezsiniz. Anakarta lehimlidir.

2-İşlemcinin içindeki ekran kartının kendi RAM'ı yoktur. O yüzden bilgisayarınızın RAM'ından alan alırlar. O'da 64MB'dir. Duruma göre azalıp artabilir.

1-Arkadaşın dediği gibi Casper bir cihazın ekran kartı değişen modellerden olduğunu sanmıyorum.
2-O pencerede görüntülediğiniz HD Graphics yani İşlemcinin içindeki entegre grafik birimi. Ekran kartınız değil. Belleği 64 MB olduğu ve bunun yetmeyeceği için sistemden bellek kullanmakta. Paylaşılan olarak belirtilmiş halde. Güçlü grafik gerekmeyen durumlarda kullanılır. Örnek olarak bende şu an Chrome açık bunu yazıyorum, bu yüzden HD Graphics kullanılıyor.

Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…