Casper Nirvana ekran kartı gözükmüyor

Rıdvan Müjdeci

Hectopat
Merhaba. Birkaç gün önce Casper Nirvana CN laptop aldım. Ekran kartı gözükmüyor ne yapmalıyım?
Şu anda Windows 8 işletim sistemini kullanıyorum. Windows 8.1'e güncellemeli miyim?

Gerekli driverları nasıl yükleyebilirim?

Yardım ederseniz çok sevinirim. Aldığım laptop bu.
Adı: Casper Nirvana cn hzi3230K i5 3230M 2 5GHz 4 GB 500GB 2 GB GT630M 15 6 Windows 8 notebook
Fiyatı: 1,332.22 TL
Site: Hizlial - 10/24/2013

Almadan önce bilgisayarın özelliklerine baktığımda 2 GB (1GB ayrılmış) GT630m ekran kartı vardı . Bilgisayar 3 gün önce geldi. Ekran kartı gözükmüyor sistemde. Bunun için indirmem gereken bir program varmıdır ? Resmi siteden indirmeye çalıştığımda ''Sisteminizde herhangi bir NVIDIA ürünü bulamadık. Lütfen tekrar deneyin veya manuel arama yapın.'' yazısı karşıma çıkıyor. Ne yapmalıyım ?

Ekran kartı gözükmüyor. Nvıdıdanın resmi sitesinden yüklemeye çalıştığımda da gözükmüyor. Ne yapmalıyım. Yardım ederseniz çok sevinirim.

- - - Güncellendi - - -

Son olarak bu fotoğrafları da yükledim. Belki gerekli olur diye. Çok acil yardımlarınızı bekliyorum.

Nasıl yapacağım hakında yardım edermisiniz. Bir video veya resim ile yardımcı olursanız sevinirim. Windows 8 kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…