Cod Decapat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2021 #1 Arkadaşlar merhaba. Casper Nirvana monitör kullanıyorum ama bilgisayarımın ekranı dışa taşıyor. Neden? Yardım edin lütfen.
Arkadaşlar merhaba. Casper Nirvana monitör kullanıyorum ama bilgisayarımın ekranı dışa taşıyor. Neden? Yardım edin lütfen.
L LaMorte Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2019 Mesajlar 5.322 Makaleler 5 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7600X RTX 3090 Gaming X MSI B650M-A WI-FI Corsair H150 RGB Corsair 5000X Corsair RM850 Corsair K60 / HyperX Pulsefire Raid Dell S2721DGFA Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2021 #2 Monitör üstündeki ayarları kurcalamayı denedin mi? Auto butonu da senin için bir çözüm olabilir. Bunlar olmazsa farklı çözünürlükleri dene. Artı 0 Eksi
Monitör üstündeki ayarları kurcalamayı denedin mi? Auto butonu da senin için bir çözüm olabilir. Bunlar olmazsa farklı çözünürlükleri dene.
KS KS Cod Decapat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2021 #3 LaMorte dedi: Monitör üstündeki ayarları kurcalamayı denedin mi? Auto butonu da senin için bir çözüm olabilir. Bunlar olmazsa farklı çözünürlükleri dene. Genişletmek için tıkla... nasıl yani ? Artı 0 Eksi
LaMorte dedi: Monitör üstündeki ayarları kurcalamayı denedin mi? Auto butonu da senin için bir çözüm olabilir. Bunlar olmazsa farklı çözünürlükleri dene. Genişletmek için tıkla... nasıl yani ?
L LaMorte Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2019 Mesajlar 5.322 Makaleler 5 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7600X RTX 3090 Gaming X MSI B650M-A WI-FI Corsair H150 RGB Corsair 5000X Corsair RM850 Corsair K60 / HyperX Pulsefire Raid Dell S2721DGFA Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2021 #4 Cod dedi: nasıl yani ? Genişletmek için tıkla... Monitörün üstündeki butonlar sayesinde ayarlara gidebilirsiniz. O menüde nasıl geçiyor hatırlamıyorum ama dikey ve yatay olarak görüntü kaydırabiliyor. O butonlardan birinin etrafında "Auto" yazması lazım. Artı 0 Eksi
Cod dedi: nasıl yani ? Genişletmek için tıkla... Monitörün üstündeki butonlar sayesinde ayarlara gidebilirsiniz. O menüde nasıl geçiyor hatırlamıyorum ama dikey ve yatay olarak görüntü kaydırabiliyor. O butonlardan birinin etrafında "Auto" yazması lazım.