Çok ince olduğundan şüpheliyim. Genellikle çok ince adı altında ekmeğe yağ sürer gibi sürüyorlar. Eğer çok ince sürdüğünüzden eminseniz tekrar içini açıp macunu tamamen silip tekrar sürün. Emin olun doğru oranda sürdüğünüze. Termal macunun kalitesiz olması ısının yükselmesine sebep olmaz merak etmeyin.
Çok ince olduğundan şüpheliyim. Genellikle çok ince adı altında ekmeğe yağ sürer gibi sürüyorlar. Eğer çok ince sürdüğünüzden eminseniz tekrar içini açıp macunu tamamen silip tekrar sürün. Emin olun doğru oranda sürdüğünüze. Termal macunun kalitesiz olması ısının yükselmesine sebep olmaz merak etmeyin.
Bir süre böyle kullansam ne olur peki. Bu sefer işi bilen birine yaptırmak istiyorum. Bilgisayar 100 derecede kapanıyor galiba HW Monitor de öyle görmüştüm.
Bir süre böyle kullansam ne olur peki. Bu sefer işi bilen birine yaptırmak istiyorum. Bilgisayar 100 derecede kapanıyor galiba HW monitör de öyle görmüştüm.
Evet genellikle bilgisayarlarda koruma sistemi bulunuyor. Bilgisayar risk teşkil eden sıcaklıklara çıktığında bilgisayar otomatik kapanıyor. Bir süre böyle kullanmanız çok sağlıklı değil ama kullanmayan da yok değil. Bu konuda tercih size kalmış bulunmakta. Bir de size şu;
Cooler Master Htk 002 Yüksek Performans Termalmacun Htk 002 U1 Gp en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
urun.n11.com
Termal macunu önereceğim elinizdeki bilgisayarın ısınmaması için hiçbir işe yaramıyor. Bu termal macun benim çok işime yaradı şu an hala kullanıyorum.