Casper Nirvana F600 HDMI ses gelmiyor

ŞEMPANZE SEVER

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba. Casper Nirvana F600 laptopı HDMI ile televizyona bağladığımda ses alamıyorum internetteki bütün çözüm yollarını denedim sorunun driver da olduğunu düşünüyorum Driver Booster ile güncelledim bütün driverları ama değişen bir şey olmadı. Format attığımdan beri böyle bundan önceki formatımda aynı sorun olmuştu bir şekilde çözmüştüm ama nasıl yaptığımı hatırlamıyorum. Yardımcı olur musunuz?

HD Graphics donanım kimliği: PCI\VEN_8086&DEV_5916&SUBSYS_22C41B0A&REV_02
GeForce 940MX donanım kimliği: PCI\VEN_10DE&DEV_134D&SUBSYS_23121B0A&REV_A2

Son düzenleyen: Moderatör:
Driver Booster hataydı Ekran kartı Drivierinı NVIDIA'nın sitesinden indirip Kur İntelin ki ise İşlemci modelini aratıp bulursan olur.

Driver Booster hataydı ekran kartı drivierinı NVIDIA'nın sitesinden indirip kur Intel'in ki ise işlemci modelini aratıp bulursan olur.

NVIDIA'dan driverı kurdum. Intel Driver Support Assistant'tan da güncellemeyi PC'yi yaptım yeniden başlattım ama değişen bir şey yok.

Edit: GeForce Experience'ta kurdum oradan da güncellemeleri kontrol ettim güncelleme yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…