Bu dizüstü bilgisayara Hackintosh kurmayı denemek istiyorum, sistem uyumlu mudur? Büyük ihtimalle ağ kartı uyumsuz olacak onun için MacOS destekli bir ağ adaptör var onu kullanacağım.
Casper Nirvana F650.8250-8145T-G Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
940MX ile kuramazsın fakat UHD 620 ile grafik tarafında sıkıntı yaşamazsın, kuruluma başla ve hata alırsan buraya yaz. (-verbose seçeneği acik olsun, yanlış yazmış olabilirim).
Şimdi ben hiçbir şekilde NVIDIA kartı aktif edemeyecek miyim? Edebilecek isem High Sierra mı kurmam gerek? Yoksa NVIDIA kartım hiç mi aktif olmayacak direk Catalina kurup Intel ekran kartını mı kullanacağım?
MX kartları zıkkım olasıca ( ) Apple sağ olsun aktif edemeyeceksin, Mojave kurmanı tavsiye ederim çünkü karanlık modun var ve 32 Bit desteğinin bulunduğu tek OS X sürümü.
MX kartları zıkkım olasıca ( ) Apple sağ olsun aktif edemeyeceksin, Mojave kurmanı tavsiye ederim çünkü karanlık modun ve 32 Bit desteğinin bulunduğu tek OS X sürümü.