Casper Nirvana F650 Hackintosh Uyumu

Bu dizüstü bilgisayara Hackintosh kurmayı denemek istiyorum, sistem uyumlu mudur? Büyük ihtimalle ağ kartı uyumsuz olacak onun için MacOS destekli bir ağ adaptör var onu kullanacağım.

Özellikler:

940MX ile kuramazsın fakat UHD 620 ile grafik tarafında sıkıntı yaşamazsın, kuruluma başla ve hata alırsan buraya yaz. (-verbose seçeneği acik olsun, yanlış yazmış olabilirim).
Evet, özellikleri uyumlu. Wi-Fi kartı yazmıyor maalesef.
MX kart ile nasıl grafik hızlandırmayı aktif edecek?

O kart ile HS de kursan başka bir sürümü de kursan grafik hızlandırmayı aktif edemeyeceksin, Catalina da kursan UHD 620'yi aktif edebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi ben hiçbir şekilde NVIDIA kartı aktif edemeyecek miyim? Edebilecek isem High Sierra mı kurmam gerek? Yoksa NVIDIA kartım hiç mi aktif olmayacak direk Catalina kurup Intel ekran kartını mı kullanacağım?

Kısacası hangi sürümü kurmalıyım ve neden?

MX kartları zıkkım olasıca ( ) Apple sağ olsun aktif edemeyeceksin, Mojave kurmanı tavsiye ederim çünkü karanlık modun var ve 32 Bit desteğinin bulunduğu tek OS X sürümü.

MX kartları zıkkım olasıca ( ) Apple sağ olsun aktif edemeyeceksin, Mojave kurmanı tavsiye ederim çünkü karanlık modun ve 32 Bit desteğinin bulunduğu tek OS X sürümü.

Catalina ile neden 32 Bit desteği kesildi ki? Ve Catalina kurarsam hangi programları kullanamayacağım? Birkaç tanesini yazabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…