C Can Taşkın Hectopat Katılım 25 Kasım 2012 Mesajlar 1 26 Kasım 2012 #1 Öncelikle iyi günler, Benim bilgisayarımın Pegatron Corporation H36FF anakartı var. Ben bunun BIOS'unu update etmek istiyorum. BIOS Manufacturer: American Megatrends BIOS Date: 09/08/2010 BIOS Version: 200 Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Öncelikle iyi günler, Benim bilgisayarımın Pegatron Corporation H36FF anakartı var. Ben bunun BIOS'unu update etmek istiyorum. BIOS Manufacturer: American Megatrends BIOS Date: 09/08/2010 BIOS Version: 200 Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 26 Kasım 2012 #2 Pegatron maalesef BIOS güncellemesi sunmuyor. Compal, Quanta ya da Clevo olsaydı şansımız olurdu. Ama bugüne kadar Pegatron'dan çıkan bir BIOS görmedim. Biraz daha araştırdım fakat yine bir sonuca ulaşamadım...
Pegatron maalesef BIOS güncellemesi sunmuyor. Compal, Quanta ya da Clevo olsaydı şansımız olurdu. Ama bugüne kadar Pegatron'dan çıkan bir BIOS görmedim. Biraz daha araştırdım fakat yine bir sonuca ulaşamadım...