Casper Nirvana i5 12450H alınır mı?

İşlemci farkı var ama o bilgisayar 27bin tl edebilecek bir bilgisayar değil

İşlemci farkı var ama o bilgisayar 27bin tl edebilecek bir bilgisayar değil
Anladim hocam tesekkur ederim peki sizce su nasil, ben oyun oynamam pek fazla. Dersler ve arastirmalar icin alacagim. Ama yine de oynamak istersem uzmesin istiyorum, o yuzden karar veremedim.

Acer Nitro 5 AN515-58-544K Dizüstü Oyuncu Bilgisayarı, Intel Core i5-12450H İşlemci, 8 GB RAM, 512 GB SSD, 15.6 inç FHD 144Hz Ekran, NVIDIA GeForce RTX 3050 4 GB Ekran Kartı, FreeDOS, Siyah Amazon.com.tr

Güzel fiyat hocam alınabilir bir bilgisayar

Tamam hocam tesekkur ederim.

Tamam hocam tesekkur ederim.
Oyun oynamam zaten sikinti yapmaz insallah
25 Bin TL'ye alabileceğin en iyi bilgisayar bence.
Acer Nitro 5 AN515-58-50FK Dizüstü Oyuncu Bilgisayarı, Intel Core i5-12500H İşlemci, 8 GB DDR5 RAM, 1TB SSD, 15.6 inç FHD 144Hz Ekran, NVIDIA GeForce RTX 4050 6 GB Ekran Kartı, FreeDOS, NH.QLZEY.004 https://amzn.eu/d/frQ8kbh

sunu aldim hocam nasildir

Son düzenleme:

Fiyatı görüntüleyemiyorum, Yüksek bütçelere çıktıysan daha iyilerine bakabiliriz.

Acer Nitro konusunda çok bir bilgim yok ama sistem özellikleri olarak alınabilecek en iyi F/P laptop gözüküyor hocam, Aldıysanız hayırlı olsun şimdiden.

Acer Nitro konusunda çok bir bilgim yok ama sistem özellikleri olarak alınabilecek en iyi F/P laptop gözüküyor hocam, Aldıysanız hayırlı olsun şimdiden.
Aldim hocam tesekkur ederim. Driver kurulumundan baska bir sey var mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…