Ömer Karakaş 4 Decapat Katılım 8 Aralık 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #1 Kasam eski Casper Nirvana kasa. İçinde Foxconn G41MXE vardı. Onun yerine ASUS H81M-C alacağım. Sorun olur mu? Kasada vida yerleri farklı gibi.
Kasam eski Casper Nirvana kasa. İçinde Foxconn G41MXE vardı. Onun yerine ASUS H81M-C alacağım. Sorun olur mu? Kasada vida yerleri farklı gibi.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #2 Ömer Karakaş 4 dedi: Kasam eski Casper Nirvana kasa. İçinde Foxconn G41MXE vardı. Onun yerine ASUS H81M-C alacağım. Sorun olur mu? Kasada vida yerleri farklı gibi. Genişletmek için tıkla... Sakın yapma. Kesin bilmeden tutturmak neredeyse imkansız gibi. Ben hiç sanmıyorum.
Ömer Karakaş 4 dedi: Kasam eski Casper Nirvana kasa. İçinde Foxconn G41MXE vardı. Onun yerine ASUS H81M-C alacağım. Sorun olur mu? Kasada vida yerleri farklı gibi. Genişletmek için tıkla... Sakın yapma. Kesin bilmeden tutturmak neredeyse imkansız gibi. Ben hiç sanmıyorum.
Ömer Karakaş 4 Decapat Katılım 8 Aralık 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #3 arandur dedi: Sakın yapma. Kesin bilmeden tutturmak neredeyse imkansız gibi. Ben hiç sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... İkiside microatx ama öyle olması yetmiyor mu
arandur dedi: Sakın yapma. Kesin bilmeden tutturmak neredeyse imkansız gibi. Ben hiç sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... İkiside microatx ama öyle olması yetmiyor mu
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #4 Ömer Karakaş 4 dedi: İkiside microatx ama öyle olması yetmiyor mu Genişletmek için tıkla... Ahhhh.. benim kafa laptopa gitti.. yine de casper kendine özel kesim yapmış olabilir. Hazır kasalarda oluyor öyle.
Ömer Karakaş 4 dedi: İkiside microatx ama öyle olması yetmiyor mu Genişletmek için tıkla... Ahhhh.. benim kafa laptopa gitti.. yine de casper kendine özel kesim yapmış olabilir. Hazır kasalarda oluyor öyle.