johnny.lesh
Centipat
Tamam teşekkürler
rica ederim.
Tamam teşekkürler
O işi yaparken çok dikkatli olmalısınız, kasanın bir Donanım sabitleyicisine, kablolara vs zarar vermemeniz gerekli.Tamam teşekkürler
Ben yapmicam zaten bir yerde yaptıricamkesinlikle ben de önermiyorum bu işlere yatkın değilsen
İste onda kararsizim yeni kasa mi alsam diye düşünüyorum.Çok bir para vereceksen yeni kasa al daha iyi.
Bence uğraşma, en kötü kasa 300-400 TL (düzgün soğutmalı), o paraya daha iyi donanımlar alabilirsin, Casper kasası ile devam et.İste onda kararsizim yeni kasa mi alsam diye düşünüyorum
Fan takmasam ısınma gibi bir sorun olabilir mi?Bence uğraşma, en kötü kasa 300-400 TL (düzgün soğutmalı), o paraya daha iyi donanımlar alabilirsin, Casper kasası ile devam et.
Teknobiyotik'den outlet ürünleri takip et. Ben Dark diamond Pro kasa almıştım 216 TL'ye. Sadece kılcal çizikleri vardı bir sorun oluşturmuyor.Fan takmasam isinma gibi bir sikinti olabilir mi?
Kullanacağın ekran kartı, işlemci vb. şeye göre değişir, dedikleri gibi outlet ürünlerini takip et.Fan takmasam ısınma gibi bir sorun olabilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.