Casper Nirvana laptop almaya değer mi?

A.arif06

Centipat
Arkadaşlar 2. el laptop bakıyordum ürünün özellikleri ektedir. Sizce ederi nedir?
Tabi oyun konusunda nasıl performans verir sizce?

Dosya Ekleri

• 20200523_034218.jpg
    47,4 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_20200523-034149_Zebramo.jpg
    100,4 KB · Görüntüleme: 56
Kaç liraya aldığına bağlı ejbere alınmaz yazan hirtolara bakma şu anki piyasada 2000 1700 arası alabilirsen uygun bence performans açısından da GTA'da High'ta 50 FPS verir ama Ultra'da değil. Onun dışında Rust'ta Low'da 35 45 arası verebilir 1080P için konusuyorum. Bunun dışında işte Witcher'da oynatır ama guldurmez. Yine oda Low ya da balanced ayarlarda 40 45 civarı gidip gelebilir. Bu değerler benim bilgim dahilinde tahminidir. Yardımcı olabildiysem sevinirim. Yeni çıkan AAA bazı oyun hiç acmayabilir bile bilgin olsun. Ama gündelik kullanım vs CS:GO Rocket League forest ve benzeri klasmandaki oyunları oyunatir durumda bir cihaz sevgiler hayırlı geceler.

Hocam çok teşekkür ederim. Sizden bir ricam var. Bana önerebileceğiniz piyasadaki oyunlari en az ortalama degerlerde oynayabileceğim 3 - 4 binlik 2. el almamı önerebileceğiniz bir kac tane laptop var mı? Ben de ona göre sahibinden sitesinden arayayım.

Oynadığın oyunlara bağlı performansı ama çok bir şey bekleme sonuçta Casper.

Hiç Casper kullandın mı? Bizimki ısı sorunundan geçilmiyor da oyun oynamaya kalkalım.

Kesinlikle doğru ama bu fiyata iyi performansa sahip laptop bulmak cok zor sıfır olarak. GTA V, Witcher, CS:GO, Fortnite falan hocam.

Kesinlikle doğru ama bu fiyata iyi performansa sahip laptop bulmak cok zor sıfır olarak. GTA V, Witcher, CS:GO, Fortnite falan hocam.
GTA 5 artık bir kriter değil bence eskidi.
Yinede sen bir düşün çok gördüm pişman olanı dinlemediler beni aldılar casper, çok ağladılar yerinde olsam biraz daha düşünürüm. Ben laptop aldım ama pişman oldum keşke toplasaydım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…