Casper Nirvana laptop almaya değer mi?

GTA 5 oynadın mı, ya da grafikleri gördün mü? Hala ekran kartlarını zorlayan bir oyun bence. Şahsen benim ekran kartım Witcher'da daha az zorlanıyorken GTA'da zorlanıyor.(1060)

GTA 5 oynadın mı, ya da grafikleri gördün mü? Hala ekran kartlarını zorlayan bir oyun bence. Şahsen benim ekran kartım Witcher'da daha az zorlanıyorken GTA'da zorlanıyor.(1060)
Bana göre açıp açmaması bir kriter değil. Aldığın görüntü kalitesi önemli yoksa arkdaşım işlemcinin GPU şu ile oynuyordu.

Valla hocam öğrenci olmasam kesin toplardım ama iste taşınabilir bir sey olması gerekiyor. Tavsiyeleriniz icin cok sağ olun bu arada

Bana da öyle soylendi hep aslında. Yani ASUS X552L vardi bugun sattım. GTA SA'ten yuksek bir oyun oynayamiyordum.

arkadaşlar laptop almaya değmez arızaları fiyat konusunda cidden canınızı yakar diyeyim düşük model bir laptobun anakartına bile 450 tl çekiyorlarsa gerisini siz düşünün derim

Ekran kartı yok anladığım kadarıyla marka iyi ama ekran kartı olmaması bu laptopu da alınmaz yapar.

AMD Radeon Vega 8 yaziyor ama bu konuda bilgim yok.
Arkadaşlar laptop almaya değmez arızaları fiyat konusunda cidden canınızı yakar diyeyim düşük model bir laptobun anakartına bile 450 TL çekiyorlarsa gerisini siz düşünün derim.

Kesinlikle haklısınız tabii ki ama performans bakiyorum. Bazen 23 ay garantili falan olabiliyor veya 20 ay falan.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200523-044851_Hepsiburada.jpg
    135,9 KB · Görüntüleme: 32
işlemcinin üzerindeki ekran kartı aynı eskiden anakartlarda olan onboardlara benzer fazla performans göstermezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…