GTA 5 artık bir kriter değil bence eskidi.
Yinede sen bir düşün çok gördüm pişman olanı dinlemediler beni aldılar casper, çok ağladılar yerinde olsam biraz daha düşünürüm. Ben laptop aldım ama pişman oldum keşke toplasaydım.
GTA 5 oynadın mı, ya da grafikleri gördün mü? Hala ekran kartlarını zorlayan bir oyun bence. Şahsen benim ekran kartım Witcher'da daha az zorlanıyorken GTA'da zorlanıyor.(1060)
GTA 5 oynadın mı, ya da grafikleri gördün mü? Hala ekran kartlarını zorlayan bir oyun bence. Şahsen benim ekran kartım Witcher'da daha az zorlanıyorken GTA'da zorlanıyor.(1060)
GTA 5 artık bir kriter değil bence eskidi.
Yinede sen bir düşün çok gördüm pişman olanı dinlemediler beni aldılar Casper, çok ağladılar yerinde olsam biraz daha düşünürüm. Ben laptop aldım ama pişman oldum keşke toplasaydım.
arkadaşlar laptop almaya değmez arızaları fiyat konusunda cidden canınızı yakar diyeyim düşük model bir laptobun anakartına bile 450 tl çekiyorlarsa gerisini siz düşünün derim
Arkadaşlar laptop almaya değmez arızaları fiyat konusunda cidden canınızı yakar diyeyim düşük model bir laptobun anakartına bile 450 TL çekiyorlarsa gerisini siz düşünün derim.