Hocam, benim eski laptopu gün yüzüne çıkardım buna birkaç güncelleme yapıp kullanmayı düşünüyorum ama bir türlü modelini bulamadım. Markası Casper Nirvana NB 15.6\ işlemcisi Intel Pentium Processor T4500 2.30GHz 1MB bir de 2 GB RAM var ama markasını anlamadım ve HDD bozuk bu yüzden direk PC'yı açıp bakamadım modele. Bunun SSD, RAM ve işlemcisini yükseltmeyi düşünüyorum. Bulabilirseniz en fazla ne kadar yükseltebilirim? Resimlere de RAM, işlemcinın fotolarını yükledim, hocam bulursanız çok sevinirim.
Hocam tekrar rahatsız ediyorum ama bu laptopa hangi işlemciler takıla biliniyor. Laptop işlemcilerini bilmiyorum çünkü ve önerdiğin işlemci alibaba gibi sitelerde var ve satıcıları pek güvenilir değil bir de Intel Core Quad Q8200, Q9550, Q94006m çalıştırır mı bu laptop.
Hocam tekrar rahatsız ediyorum ama bu laptopa hangi işlemciler takıla biliniyor. Laptop işlemcilerini bilmiyorum çünkü ve önerdiğin işlemci alibaba gibi sitelerde var ve satıcıları pek güvenilir değil bir de Intel Core Quad Q8200, Q9550, Q94006m çalıştırır mı bu laptop.
Hocam dediğim gibi laptop işlemcileri hakkında bir şey bilmiyorum, bu laptopa hangi işlemcileri takabileceğime dair bir site var mı ya da başka bir şey.
Hocam dediğim gibi laptop işlemcileri hakkında bir şey bilmiyorum, bu laptopa hangi işlemcileri takabileceğime dair bir site var mı ya da başka bir şey.