H HÜSEYİN1254 Hectopat Katılım 4 Temmuz 2014 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2014 #1 Sistemim: Nvidia GT740M Intel Pentium 3550M 2.30 GHz 4 GB RAM 64 Bit işletim sistemi Bilgisayarımın markası Casper Nirvana. Eğer sistemim yeterliyse RAM almayı düşünüyorum. Yorumlarınız için teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2014
Sistemim: Nvidia GT740M Intel Pentium 3550M 2.30 GHz 4 GB RAM 64 Bit işletim sistemi Bilgisayarımın markası Casper Nirvana. Eğer sistemim yeterliyse RAM almayı düşünüyorum. Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Mert Güven Hectopat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2014 #2 Hocam Casper alma. Bütçeni söyle toplama PC yapalım. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2014
H HÜSEYİN1254 Hectopat Katılım 4 Temmuz 2014 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2014 #3 Bütçem 2.500 TL. Kötü müdür? Almamalı mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2014
FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Temmuz 2014 #4 Sakın alma ! Casper'den uzak dur. O paraya Monster gamer book'lar alınır.
H HÜSEYİN1254 Hectopat Katılım 4 Temmuz 2014 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2014 #5 Silinen üye dedi: Hocam Casper alma. Bütçeni söyle toplama pc yapalım Genişletmek için tıkla... Yani almayayım mı? Benim kuzenim de aynısını kullanıyor, bana bilgisayarın iyi olduğunu söyledi. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2014
Silinen üye dedi: Hocam Casper alma. Bütçeni söyle toplama pc yapalım Genişletmek için tıkla... Yani almayayım mı? Benim kuzenim de aynısını kullanıyor, bana bilgisayarın iyi olduğunu söyledi.
Mert Güven Hectopat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2014 #6 Aynen Monster al. Casper berbart. Monster alamasan Asus, Msi , HP al. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2014
H HÜSEYİN1254 Hectopat Katılım 4 Temmuz 2014 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2014 #7 FireStorm dedi: Sakın alma ! Casper'den uzak dur. O paraya Monster gamer book'lar alınır. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim. Silinen üye dedi: Aynen Monster al. Casper berbart. Monster alamasan Asus, Msi , HP al Genişletmek için tıkla... Asus, MSI ve HP arkadaşımda var, evet çok iyi bilgisayar diyor. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2014
FireStorm dedi: Sakın alma ! Casper'den uzak dur. O paraya Monster gamer book'lar alınır. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim. Silinen üye dedi: Aynen Monster al. Casper berbart. Monster alamasan Asus, Msi , HP al Genişletmek için tıkla... Asus, MSI ve HP arkadaşımda var, evet çok iyi bilgisayar diyor.
YektaOz Kilopat Katılım 7 Haziran 2014 Mesajlar 139 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2014 #8 Casper intihardır. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2014
Mert Güven Hectopat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2014 #9 HÜSEYİN1254 dedi: Tamam teşekür ederim Asus msi hp Arkadaşımda var evet çok iyi bilgesaray diyor. Genişletmek için tıkla... Benim ilk bilgisayarım Casperdı uzun kullandımda YektaOz dedi: Casper intihardır. Genişletmek için tıkla... O kadarda değil . Parçalar biraz ucuz ama genede alıcısı var . Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2014
HÜSEYİN1254 dedi: Tamam teşekür ederim Asus msi hp Arkadaşımda var evet çok iyi bilgesaray diyor. Genişletmek için tıkla... Benim ilk bilgisayarım Casperdı uzun kullandımda YektaOz dedi: Casper intihardır. Genişletmek için tıkla... O kadarda değil . Parçalar biraz ucuz ama genede alıcısı var .
H HÜSEYİN1254 Hectopat Katılım 4 Temmuz 2014 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2014 #10 Silinen üye dedi: Benim ilk bilgisayarım Casperdı uzun kullandımda O kadarda değil . Parçalar biraz ucuz ama genede alıcısı var . Genişletmek için tıkla... Ben zaten çok yüklü ağır oyun oynamıcam online tarzı oyunlar oynucam yani orta derece onlarda bi problem çıkarmı yada ne parçaları alırsam çıkmaz ? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2014
Silinen üye dedi: Benim ilk bilgisayarım Casperdı uzun kullandımda O kadarda değil . Parçalar biraz ucuz ama genede alıcısı var . Genişletmek için tıkla... Ben zaten çok yüklü ağır oyun oynamıcam online tarzı oyunlar oynucam yani orta derece onlarda bi problem çıkarmı yada ne parçaları alırsam çıkmaz ?