Merhaba arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Ben Casper nirvana m762su kullanıcısıyım. Daha önce win. vis home basic kuruluydu format atıp win7 home preimum 32Bit'e geçtim. Bir sorunum var. Ses cızırtısı sorunu aslında bakarsanız çözümüde biliyor gibiyim ama icraatta tık yok. Nasıl yani dediğinizi duyuyor gibiyim Şimdi bu win7 home premium bildiğiniz gibi otomatik ses sürücüsünü yüklüyor kaldırıyorum PC'i yeniden başlatıyorum otomatik yüklüyor veya ses simgesine tıkladığımda otomatik yüklüyor bunun yüklediğinide benim ses kartı desteklemiyor muhtemelen artık PC'yi eski sürücü yeni olduğu için mi neyse bilmiyorum velhasıl kelam benim bu sürücüyü kaldırdıktan sonra otomatik yüklememesi için ne yapmam gerek? Bunun yardımını istiyorum sizlerden wind upt. v.s hepsini kapatmayı denedim sorun aynen devam win7'nin kurduğunu kaldırıp hemen ardından kendi ses driverimı kurdum aynı. Bu win7'nin kurduğu sürücüden kurtuluş yok yani win7'nin kuduğu High Definition Audio Aygıtının sürümünü düşürebilir miyim? Bu işe yarar mı bilmiyorum biosagentplus'ın siteden baktığımda üç beş tane güncellemesi olan aygıtlar arasında High Defiition Audio'nunda güncellemesi olduğunu gösteriyor fakat siteden uptade edebilmem için ücretli üyelik istiyor başka yolu var mı bunun? Belki işe yarar. İlgi ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.