Casper Nirvana M762SU Ses Sorunu

AKBABA79

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben siteyi google aracılığıyla buldum ilk kez girdim ve ilk kez yazıyorum. Yanlış bölüme yazdıysam özür dilerim.

Casper Nirvana bilgisayarım var. M762Su modeli. Windows 7 Ultimate kurdum herşey iyi güzel hoş fakat seste sıkıntı var, çızırtılı çıkıyor. DriverPack programı ile kurdum driveri şimdi daha kötü oldu. Ne yapmam gerekir düzeltmek için ?

DRP kullanmanızı önermem. Driver Identifier kurun. Çıkan linkteki sürücüleri kendiniz kurun veya linki bize atın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Drivers for Phoenix/SiS - M7X0SU (Rev. A1) - Scan Result ANONYMOUS -
Linkteki sürücülere update dedim ve birçok sürücü çıktı ama içlerinde casper için olanı yok. 
Mecbur kalmadıkça bu tür yazılımlar kullanmayın. Sürücüleri Notebook'un internet sitesinden yüklemeyi deneyin.
Arkadaşım cevabın için teşekkürler ama Casper'in kendi sitesinde bu bilgisayarın Windows 7 sürücüsü yok. Ve Xp desteğini bitirdi artık Microsoft. Xp'den Windows 7'e geçtim ama burada da ses sorunu çıktı. Mecburen bu programlara başvuruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…