A AKBABA79 Hectopat Katılım 29 Mart 2014 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2014 #11 Silinen üye dedi: Önemli değil kuracağın driverleri verdim. Genişletmek için tıkla... Evet gördüm onu yazarken aynısına tıklamıştım zaten yazını okuyunca. Sonuç yine aynı Ses hala cızırtılı
Silinen üye dedi: Önemli değil kuracağın driverleri verdim. Genişletmek için tıkla... Evet gördüm onu yazarken aynısına tıklamıştım zaten yazını okuyunca. Sonuç yine aynı Ses hala cızırtılı
A AKBABA79 Hectopat Katılım 29 Mart 2014 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2014 #13 Silinen üye dedi: 2 sürücüyü de kurdun mu? Genişletmek için tıkla... PArdon ya geforce olanı kurmadım onuda kurayım hemen
Silinen üye dedi: 2 sürücüyü de kurdun mu? Genişletmek için tıkla... PArdon ya geforce olanı kurmadım onuda kurayım hemen
İbrahim Yıldırım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2014 Mesajlar 1.303 Makaleler 1 Yer Bursa, Turkey Daha fazla Meslek Bursa Rexroth 29 Mart 2014 #14 Donanım kimliği ile driver ararsanız daha iyi olur. Son düzenleme: 29 Mart 2014
A AKBABA79 Hectopat Katılım 29 Mart 2014 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2014 #15 İbrahim Yıldırım dedi: Donanım kimligi ile driver ararsanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Donanım kimliği HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0662&SUBSYS_15580802&REV_1001 bununla googlede de aradım bulduğum asus içindi. Silinen üye dedi: 2 sürücüyü de kurdun mu? Genişletmek için tıkla... Cengizhan şimdi herikisi de kurulu ama aynı sonuç. Kafayı yiyecem ya bu deli etti beni. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2014
İbrahim Yıldırım dedi: Donanım kimligi ile driver ararsanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Donanım kimliği HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0662&SUBSYS_15580802&REV_1001 bununla googlede de aradım bulduğum asus içindi. Silinen üye dedi: 2 sürücüyü de kurdun mu? Genişletmek için tıkla... Cengizhan şimdi herikisi de kurulu ama aynı sonuç. Kafayı yiyecem ya bu deli etti beni.
T Technogamer Ziyaretçi 29 Mart 2014 #16 İbrahim Yıldırım dedi: Donanım kimligi ile driver ararsanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım zaten donanım kimliği ile de arayınca en başlarda hep Driver Identifier çıkıyor.
İbrahim Yıldırım dedi: Donanım kimligi ile driver ararsanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım zaten donanım kimliği ile de arayınca en başlarda hep Driver Identifier çıkıyor.
Asiye Erdöl Hectopat Katılım 29 Mart 2014 Mesajlar 63 Yer Gebze, Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Ortaokullu 30 Mart 2014 #17 Almayın Casper diye diye dilimizde tüy bitti. Casper pişmanlıktır...
A AKBABA79 Hectopat Katılım 29 Mart 2014 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2014 #18 Asiye Erdöl dedi: Almayın Casper diye diye dilimizde tüy bitti. Casper pişmanlıktır... Genişletmek için tıkla... Evet bende bu saatten sonra almamaya karar verdim. Bir daha asla ama bahsettiğim bilgisayarı 2008 de almıştım.
Asiye Erdöl dedi: Almayın Casper diye diye dilimizde tüy bitti. Casper pişmanlıktır... Genişletmek için tıkla... Evet bende bu saatten sonra almamaya karar verdim. Bir daha asla ama bahsettiğim bilgisayarı 2008 de almıştım.
Captaintsubasa483 Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 306 12 Eylül 2020 #19 Ugreen usb ses karti ile 30 40 liraya çözülüyor cizirtili ses sorunu bence driver ile alakasız. Gelecekte okuyanların bilgisine.
Ugreen usb ses karti ile 30 40 liraya çözülüyor cizirtili ses sorunu bence driver ile alakasız. Gelecekte okuyanların bilgisine.