Beyaz Savascı Hectopat Katılım 1 Kasım 2015 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2018 #1 Merhaba Casper Nirvana masaüstü kullanıcısıyım. BIOS yazılımını nasıl güncelleyebilirim? Bir bilgim yok yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2018
Merhaba Casper Nirvana masaüstü kullanıcısıyım. BIOS yazılımını nasıl güncelleyebilirim? Bir bilgim yok yardımcı olur musunuz?
elprus Kilopat Katılım 14 Haziran 2018 Mesajlar 372 Çözümler 2 23 Haziran 2018 #2 Ben de Casper Nirvana kullanıyorum. Nasıl BIOS'u hiç güncellemedim Ocak 2017'den beri. Yeni güncelleme nasıl yapılır ben bakamadım.
Ben de Casper Nirvana kullanıyorum. Nasıl BIOS'u hiç güncellemedim Ocak 2017'den beri. Yeni güncelleme nasıl yapılır ben bakamadım.
Beyaz Savascı Hectopat Katılım 1 Kasım 2015 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2018 #3 BIOS Güncellemek istiyorum. Eminim Yeni BIOS Yazılımı çıkmıştır, ama neler yapacagımı bilmiyorum. yardımcı olsun bir yetkili veya bir site yöneticisi
BIOS Güncellemek istiyorum. Eminim Yeni BIOS Yazılımı çıkmıştır, ama neler yapacagımı bilmiyorum. yardımcı olsun bir yetkili veya bir site yöneticisi