H hakhasbatu Ziyaretçi 29 Kasım 2013 #1 Casper Nirvanam War masaustu. 800 TL civari aldım. Özelliklerinin soylerım sımdı. 4 gb ram war ıcınde. Ben onu 4 daha alıp yukseltmek ıstıyorum. 4 GB'lıgı soksem gıdıp 6 gb ram alsam taksam sorunsuz calırsır mı? Özellıkleri : İşlemci MarkasıINTELİşlemci TeknolojisiIntel Pentiumİşlemci NumarasıG2120İşlemci Ön Bellek3 MBİşlemci Hızı3.1 GHzHafıza (RAM) TipiDDR3Hafıza (RAM) Kapasitesi4 GBDisk Kapasitesi500 GBDisk DesteğiSATAİşletim SistemiWindows 8 Son düzenleyen: Moderatör: 29 Kasım 2013
Casper Nirvanam War masaustu. 800 TL civari aldım. Özelliklerinin soylerım sımdı. 4 gb ram war ıcınde. Ben onu 4 daha alıp yukseltmek ıstıyorum. 4 GB'lıgı soksem gıdıp 6 gb ram alsam taksam sorunsuz calırsır mı? Özellıkleri : İşlemci MarkasıINTELİşlemci TeknolojisiIntel Pentiumİşlemci NumarasıG2120İşlemci Ön Bellek3 MBİşlemci Hızı3.1 GHzHafıza (RAM) TipiDDR3Hafıza (RAM) Kapasitesi4 GBDisk Kapasitesi500 GBDisk DesteğiSATAİşletim SistemiWindows 8
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.503 Makaleler 35 Çözümler 78 29 Kasım 2013 #2 Anakartın nedir ? Net bir bilgi vermiyorsun. Ayrıca Casper almışsın, bu sisteme 20 GB ram de taksan bir değişiklik olmaz. Zaten oyun oynayamazsın. 4 GB sana fazla bile. Yükseltmen sana hiç bir fayda sağlamayacak.
Anakartın nedir ? Net bir bilgi vermiyorsun. Ayrıca Casper almışsın, bu sisteme 20 GB ram de taksan bir değişiklik olmaz. Zaten oyun oynayamazsın. 4 GB sana fazla bile. Yükseltmen sana hiç bir fayda sağlamayacak.