omermen Kilopat Katılım 28 Ağustos 2016 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2017 #1 Bendeki Casper Nirvana dizüstünün BIOS'unu yenilemek istiyorum. Birkaç BIOS dosyası buldum ama .bin formatında, ben bu dosyalarla BIOS güncellemesi yapabilir miyim veya yükleyebileceğim bir BIOS paylaşabilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2017
Bendeki Casper Nirvana dizüstünün BIOS'unu yenilemek istiyorum. Birkaç BIOS dosyası buldum ama .bin formatında, ben bu dosyalarla BIOS güncellemesi yapabilir miyim veya yükleyebileceğim bir BIOS paylaşabilecek var mı?
Pitbull Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 6.508 Makaleler 60 Çözümler 45 Yer ABD/Miami Florida Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen Profil Kapağı 1521675609 15 Mart 2017 #2 BİOS u ne için güncelleyeceksiniz? Daha önce yapmadığınız bir işlemse bulaşmayın. Hurdaya çevirebilirsiniz bilgisayarınızı!
BİOS u ne için güncelleyeceksiniz? Daha önce yapmadığınız bir işlemse bulaşmayın. Hurdaya çevirebilirsiniz bilgisayarınızı!
ilker can varol Hectopat Katılım 9 Ekim 2016 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2017 #3 Casper kendi sitesinde kendi dizüstü bilgisayarının destek bölümüne gir oradan bios dosyalarını indirip flash belleğe at sonra bios dan güncelle
Casper kendi sitesinde kendi dizüstü bilgisayarının destek bölümüne gir oradan bios dosyalarını indirip flash belleğe at sonra bios dan güncelle