Casper Nirvana N220 kaç TL eder?

Dexter Vex

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD RYZEN 5 5600 @ 4.40 GHz | MSI RTX 2060S @ 8 GB | 16 GB 3600 MHZ DDR4 RAM | 128 GB M2 SSD | 1.5 TB HDD
Casper Nirvana N220 2in1 hem tablet hem laptop. Kozmetik olarak çok temiz ekran üzerindeki koruyucu jelatini dahi duruyor. Kutusu falan da duruyor. Sahibinden de 1000 TL civarı geziyor. Sizce kaç TL eder? Bütün Özellikleri

Normalde 500 TL bile etmez ama ülkemiz şartları dolayısı ile 700 800 civarı bir ücrete satılabilir.

800-1000 arası en fazla. Casper zaten alınmaz ama ¨EBA CANAVARI!¨ diye satarsanız en az 2000.

Çok haklısın. EBA canavarı yazıp bir de Hem tablet hem laptop yazdın mı, gelsin paracıklar.

Çok haklısın EBA canavarı yazıp bir de Hem tablet hem laptop yazdın mı gelsin paracıklar

Onu şakasına söylemiştim, ama format atıp, her şeyi sıfırlayıp kozmetik sorunları giderip ¨Canlı ders için uygun, tablet/bilgisayar!¨ diye satarsanız uygun olur. 800-1000 en fazla dediğim gibi. 900-850'den başlatın, pazarlık payı ile 750 falan yaparsınız en kötü.

anladım şaka yaptığınızı zaten yeni bilgisayar alacak olursam satacağım bakalım hayırlısı takasda düşünürüm bence mantıklı bir pazarlık olursa takas daha mantıklı

Bu arada kozmetik bir sorun yok ve iyi çalışıyor ise ilgilenebilirim, alacağım demedim, ilgilenenebilirim sadece.

Bu arada kozmetik bir sorun yok ve iyi çalışıyor ise ilgilenebilirim, alacağım demedim, ilgilenenebilirim sadece.

Maşallahı var kozmetik hiçbir sorunu yok. Koruyucu jelatinde bir tane çizik var başka hiçbir şeyi yok. Şarjı 3 - 5 saat arası değişiyor.

Garantisi vs. var mı, kutusu ile birlikte mi ve son fiyat ne olur?
2017 yılının 9.ayında alındı kutu ve içindeki herşeyi duruyor garantisi 2 yıl diye biliyorum bitti büyük ihtimal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…