LookinBack Hectopat Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 150 25 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar ben bir bilgisayar alacağım masaüstü bence teknik özellikleri iyi beğendim oynuyacagım oyunlar. CS:GO, CoD MODER WARFARE SERİSİ, GTA V, Metin 2, Zula tarzı oyunlar oynamak için bunu alacağım bütce 3500 TL sizce bu bilgisayar alınır mı? Casper Hazır Sistemler - Teknosa Casper Hazır sistemler ile tüm PC ekipmanlarınıza tek seferde sahip olun! Yüksek GB kapasitesi, gelişmiş işlemcisi ile Casper hazır sistemler şimdi Teknosa'da. www.teknosa.com Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mayıs 2020
Arkadaşlar ben bir bilgisayar alacağım masaüstü bence teknik özellikleri iyi beğendim oynuyacagım oyunlar. CS:GO, CoD MODER WARFARE SERİSİ, GTA V, Metin 2, Zula tarzı oyunlar oynamak için bunu alacağım bütce 3500 TL sizce bu bilgisayar alınır mı? Casper Hazır Sistemler - Teknosa Casper Hazır sistemler ile tüm PC ekipmanlarınıza tek seferde sahip olun! Yüksek GB kapasitesi, gelişmiş işlemcisi ile Casper hazır sistemler şimdi Teknosa'da. www.teknosa.com
SİHA Sever Megapat Katılım 18 Mart 2015 Mesajlar 202 25 Mayıs 2020 #11 Güncelliğini yitirmiş 8 sene öncesinin işlemcisini kullanan bir sistem. Almayın. Majesty - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Buna bakabilirsiniz. Veya buna: Freedom | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5060 TI 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Artı 0 Eksi
Güncelliğini yitirmiş 8 sene öncesinin işlemcisini kullanan bir sistem. Almayın. Majesty - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Buna bakabilirsiniz. Veya buna: Freedom | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5060 TI 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2020 #12 Ayrıca ekran kartı da yok. Artı 0 Eksi