Casper nirvana n360 2in1 tablet format sorunu

esserdar

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, acil yardim edin. Lütfen çok acil. Elimde casper nirvana n360 2in1 tablet pc var. İçerisinde normal win8.1 geliyor ama format atmam lazim ancak ön yüklemeden sonraki aşamaya geçemiyorum. Sürekli ön yüklemeye geçiyor. Yardim edin lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
internet sitesine bir bak orda bios için yüklmen gereken şeyler olabilir tam bilmiyorum.

GPT ile usb diskine yazdır Windows İso dosyasını sonra öyle dene birde.

Casper teknik servis çalışanı olarak söylüyorum 2 in 1 cihazların imajları özeldir format atma sürüm yükseltme vb. işlemleri uygulayamazsınız.

Casper teknik servis çalışanı olarak söylüyorum 2 in 1 cihazların imajları özeldir format atma sürüm yükseltme vb. işlemleri uygulayamazsınız.
Benim basligimin altına da imaj dosyası özeldir yazmışsınız fakat ben bu cihazda windows 8.1 32 bit, windows 10 32 bit 32 bit bootloader la da ubuntu 16 64 bit çalıştırdım gpt ile usb belleğe iso dosyası yazilinca cihaz boot ediyor ve ben dediğiniz o imaj dosyasını da buldum ama bios a bile giremiyorum ki usb bellekle boot ediyim de dos ekranı gelsin .

Sizinle tüm detayları paylaşamam fakat imajları direk depolama aygıtını boot ederek yüklemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…