Takla_King Kilopat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2016 #1 2 gün önce bilgisayarımı windows 10'a yükselttim bugüne kadar takır takır çalıştı fakat az önce açmaya çalıştığımda beni direk BIOS menüsüne atıyor. HDD'yi görüyor fakat boot seçeneklerine HDD yok. Bilgisayar Casper Nirvana Nb 15.6. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mart 2016
2 gün önce bilgisayarımı windows 10'a yükselttim bugüne kadar takır takır çalıştı fakat az önce açmaya çalıştığımda beni direk BIOS menüsüne atıyor. HDD'yi görüyor fakat boot seçeneklerine HDD yok. Bilgisayar Casper Nirvana Nb 15.6.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 14 Mart 2016 #2 Bir önceki işletim sistemi eğer UEFI olarak kurulmuştu ise bu yöntemle bootloader onarımı yap: UEFI Boot Loader Onarma Rehberi | Technopat Sosyal
Bir önceki işletim sistemi eğer UEFI olarak kurulmuştu ise bu yöntemle bootloader onarımı yap: UEFI Boot Loader Onarma Rehberi | Technopat Sosyal