larex74 Femtopat Katılım 19 Eylül 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #1 Merhaba. Ne kadar uğraşsam da Casper Nirvana NB 15.6 için BIOS güncellemeyi bulamadım bile. Biri varsa beni bilgilendirebilir mi?
Merhaba. Ne kadar uğraşsam da Casper Nirvana NB 15.6 için BIOS güncellemeyi bulamadım bile. Biri varsa beni bilgilendirebilir mi?
A Ahmetfrkkls Centipat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #2 Mini Pro veya CH341le falan mı yazacaksın yoksa direkt Online setupla mı? DxDiag'dan bana hangi model olduğunu atar mısın MB50 MB 40 falan mı?
Mini Pro veya CH341le falan mı yazacaksın yoksa direkt Online setupla mı? DxDiag'dan bana hangi model olduğunu atar mısın MB50 MB 40 falan mı?
larex74 Femtopat Katılım 19 Eylül 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #3 Ahmetfrkkls dedi: Mini Pro veya CH341le falan mı yazacaksın yoksa direkt Online setupla mı? DxDiag'dan bana hangi model olduğunu atar mısın MB50 MB 40 falan mı? Genişletmek için tıkla... Valla ben pek anlamıyorum ama fotosunu atim siz anlatın Dosya Ekleri IMG_0859.jpeg 165,1 KB · Görüntüleme: 22
Ahmetfrkkls dedi: Mini Pro veya CH341le falan mı yazacaksın yoksa direkt Online setupla mı? DxDiag'dan bana hangi model olduğunu atar mısın MB50 MB 40 falan mı? Genişletmek için tıkla... Valla ben pek anlamıyorum ama fotosunu atim siz anlatın
A Ahmetfrkkls Centipat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #4 Neden BIOS'u güncellemek istiyorsunuz.
larex74 Femtopat Katılım 19 Eylül 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #5 Ahmetfrkkls dedi: Neden BIOS'u güncellemek istiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Çünkü laptopta Secure Boot açılmıyor eğer açılırsa fotoğraftaki gibi hata veriyor bende bunun BIOS'un güncel olmamasından şüpheleniyorum (Secure Boot kapalıyken laptop açılıyor) Dosya Ekleri IMG_0860.jpeg 143,5 KB · Görüntüleme: 26
Ahmetfrkkls dedi: Neden BIOS'u güncellemek istiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Çünkü laptopta Secure Boot açılmıyor eğer açılırsa fotoğraftaki gibi hata veriyor bende bunun BIOS'un güncel olmamasından şüpheleniyorum (Secure Boot kapalıyken laptop açılıyor)
A Ahmetfrkkls Centipat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #6 Hocam kusura bakmayın unuttum bakamdım şimdi bakayım size BIOS. Hocam kasanızın arkasında başka model yazıyor mu?
Hocam kusura bakmayın unuttum bakamdım şimdi bakayım size BIOS. Hocam kasanızın arkasında başka model yazıyor mu?
larex74 Femtopat Katılım 19 Eylül 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #7 O Ahmetfrkkls dedi: Hocam kusura bakmayın unuttum bakamdım şimdi bakayım size BIOS. Hocam kasanızın arkasında başka model yazıyor mu? Genişletmek için tıkla... Sorun yok reis model burada yazıyoda anlamıyorum pek. Dosya Ekleri IMG_0868.jpeg 202 KB · Görüntüleme: 19
O Ahmetfrkkls dedi: Hocam kusura bakmayın unuttum bakamdım şimdi bakayım size BIOS. Hocam kasanızın arkasında başka model yazıyor mu? Genişletmek için tıkla... Sorun yok reis model burada yazıyoda anlamıyorum pek.