Casper Nirvana NB 15.6 fan hızını ayarlama

Aynen çünkü sistemi kapattıktan sonra o boruya ve işlemciye tuttuğumda aşırı derece sıcaklık vardı.

USB'yle mi çalışıyor, ağır mı?

Ben şimdi BIOS güncellemesi yapsam belki yeni sürümde fan hızı ayarlama vardır BOOT menüde bu mümkün olabilir mi arkadaşlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet ama pek ağır değil.

Benim laptop seninki gibi bayağı ısınıyordu sorun yoktu ama soğutucu bayağı iyi geliyor.

Kardeş bu da çok gelir.
Bu çok ağır gelir, daha hafif bir şeyler lazım.

Eğer bakır borularda sorun varsa, altına klima bile koysan nafile kardeşim. Bence sen o bakır boruları kontrol ettir. Çünkü termal macunu yeni değiştirdim diyorsun.

Dizüstü bilgisayarınızı her zaman oturduğunuz yerden yüksekte tutun.Bunun için bilgisayarın dört köşesine kaldıraç gibi gereçler koyabilirsiniz.Altına soğutucu koymayı planlıyorsanız dediğim gibi yapmayı deneyin.Eğer soğutucu ve bilgisayar arasında hiçbir boşluk yoksa orada bir hava akımı oluşamaz ve soğutucu görevini yapamaz.

Bilgisayara format attım.Zaten virüs vardı performansında az da olsa artış oldu.Bide fan'ı değişsem amd falan yani her fanın gücü falan ayrımı soğutmasıfalan? boşunamı değiştirmiş olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…