GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.578 Makaleler 5 Çözümler 35 17 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar Rufus ile USB hazırladım format atarken diskleri görmüyor hiçbir disk yok ama BIOS'dan HDD'imi görüyorum bütün BIOS ayarlarımı yaptım.
Arkadaşlar Rufus ile USB hazırladım format atarken diskleri görmüyor hiçbir disk yok ama BIOS'dan HDD'imi görüyorum bütün BIOS ayarlarımı yaptım.
C caferaslim Femtopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2020 #2 Roman Reigns Fanı dedi: Arkadaşlar Rufus ile USB hazırladım format atarken diskleri görmüyor hiçbir disk yok ama BIOS'dan HDD'imi görüyorum bütün BIOS ayarlarımı yaptım. Genişletmek için tıkla... sorununuzu nasıl çözdünüz? bende bu gün aldığım asus marka laptopta aynı sorunu yaşıyorum Dosya Ekleri WhatsApp Image 2020-10-08 at 21.56.10.jpeg 87,7 KB · Görüntüleme: 56
Roman Reigns Fanı dedi: Arkadaşlar Rufus ile USB hazırladım format atarken diskleri görmüyor hiçbir disk yok ama BIOS'dan HDD'imi görüyorum bütün BIOS ayarlarımı yaptım. Genişletmek için tıkla... sorununuzu nasıl çözdünüz? bende bu gün aldığım asus marka laptopta aynı sorunu yaşıyorum
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.578 Makaleler 5 Çözümler 35 8 Ekim 2020 #3 caferaslim dedi: sorununuzu nasıl çözdünüz? bende bu gün aldığım asus marka laptopta aynı sorunu yaşıyorum Genişletmek için tıkla... Çözemedim. :/ HDD bozulmuştu benim sistemimde sizinkinde BIOS'da görünmüyorsa sizdede bozulmuştur. Birisi BIOS güncelemesi yapın diyordu deneyin isterseniz.
caferaslim dedi: sorununuzu nasıl çözdünüz? bende bu gün aldığım asus marka laptopta aynı sorunu yaşıyorum Genişletmek için tıkla... Çözemedim. :/ HDD bozulmuştu benim sistemimde sizinkinde BIOS'da görünmüyorsa sizdede bozulmuştur. Birisi BIOS güncelemesi yapın diyordu deneyin isterseniz.
C caferaslim Femtopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2020 #4 Roman Reigns Fanı dedi: Çözemedim. :/ HDD bozulmuştu benim sistemimde sizinkinde BIOS'da görünmüyorsa sizdede bozulmuştur. Birisi BIOS güncelemesi yapın diyordu deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... caferaslim dedi: Free dos aldım j45 girişi yok hiç bir şey yapamıyorum ki Genişletmek için tıkla...
Roman Reigns Fanı dedi: Çözemedim. :/ HDD bozulmuştu benim sistemimde sizinkinde BIOS'da görünmüyorsa sizdede bozulmuştur. Birisi BIOS güncelemesi yapın diyordu deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... caferaslim dedi: Free dos aldım j45 girişi yok hiç bir şey yapamıyorum ki Genişletmek için tıkla...