Umar Cem KILIÇ Kilopat Katılım 13 Ağustos 2015 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2015 #1 Arkadaşın bilgisayarına windows 8.1 kurmaya çalışırken Boot menüsünde ayarları hallettim ''Save end Restart'' butonuna tıkladım ama bi türlü format ekranı gelmedi yardımlarınızı bekliyorum. Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arkadaşın bilgisayarına windows 8.1 kurmaya çalışırken Boot menüsünde ayarları hallettim ''Save end Restart'' butonuna tıkladım ama bi türlü format ekranı gelmedi yardımlarınızı bekliyorum. Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 13 Ağustos 2015 #2 Ayarları halletmedin. Sistemi sabit diskten boot edecek şekilde ayarladın. Boot Menu kullan ve USB belleği 2.0 portuna tak.
Ayarları halletmedin. Sistemi sabit diskten boot edecek şekilde ayarladın. Boot Menu kullan ve USB belleği 2.0 portuna tak.
Umar Cem KILIÇ Kilopat Katılım 13 Ağustos 2015 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2015 #3 MF dedi: Ayarları halletmedin. Sistemi sabit diskten boot edecek şekilde ayarladın. Boot Menu kullan ve USB belleği 2.0 portuna tak. Genişletmek için tıkla... Abi DVD'den yapıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2015
MF dedi: Ayarları halletmedin. Sistemi sabit diskten boot edecek şekilde ayarladın. Boot Menu kullan ve USB belleği 2.0 portuna tak. Genişletmek için tıkla... Abi DVD'den yapıyorum.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 13 Ağustos 2015 #4 USB kullan: UEFI Windows 8.1 USB'ye Yazma | Technopat Sosyal