Poyrazizm Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 91 26 Temmuz 2022 #1 Merhaba, bilgisayarıma yeni bir işlemci almak istiyorum, şu anki işlemcim Intel Celeron N2830 2.16 GHz anakartımın ne kadar desteklediğini bilmiyorum, ne kadar yükseltebilirim altta ekran görüntüleri var, teşekkürler.
Merhaba, bilgisayarıma yeni bir işlemci almak istiyorum, şu anki işlemcim Intel Celeron N2830 2.16 GHz anakartımın ne kadar desteklediğini bilmiyorum, ne kadar yükseltebilirim altta ekran görüntüleri var, teşekkürler.
Çözüm Şükrü Ali Ögel 26 Temmuz 2022 Poyrazizm dedi: Peki, soket değiştirilemez mi? Değiştiriliyorsa maliyeti ne kadar? Genişletmek için tıkla... Hocam BGA soket dediğimiz şey Ball Grid Array yani lehim topu ile montaj bu değişim mümkün değil. Çünkü işlemci doğrudan PCB'ye temas ediyor lehim topları ile. Yani imkansız.
Poyrazizm dedi: Peki, soket değiştirilemez mi? Değiştiriliyorsa maliyeti ne kadar? Genişletmek için tıkla... Hocam BGA soket dediğimiz şey Ball Grid Array yani lehim topu ile montaj bu değişim mümkün değil. Çünkü işlemci doğrudan PCB'ye temas ediyor lehim topları ile. Yani imkansız.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 26 Temmuz 2022 #2 BGA bir soket olduğu için değişim yapılamaz. Artı 0 Eksi
KS KS Poyrazizm Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 91 26 Temmuz 2022 #3 Şükrü Ali Ögel dedi: BGA bir soket olduğu için değişim yapılamaz. Genişletmek için tıkla... Peki, soket değiştirilemez mi? Değiştiriliyorsa maliyeti ne kadar? Artı 0 Eksi
Şükrü Ali Ögel dedi: BGA bir soket olduğu için değişim yapılamaz. Genişletmek için tıkla... Peki, soket değiştirilemez mi? Değiştiriliyorsa maliyeti ne kadar?
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 26 Temmuz 2022 #4 Poyrazizm dedi: Peki, soket değiştirilemez mi? Değiştiriliyorsa maliyeti ne kadar? Genişletmek için tıkla... Hocam BGA soket dediğimiz şey Ball Grid Array yani lehim topu ile montaj bu değişim mümkün değil. Çünkü işlemci doğrudan PCB'ye temas ediyor lehim topları ile. Yani imkansız. Artı 0 Eksi Çözüm
Poyrazizm dedi: Peki, soket değiştirilemez mi? Değiştiriliyorsa maliyeti ne kadar? Genişletmek için tıkla... Hocam BGA soket dediğimiz şey Ball Grid Array yani lehim topu ile montaj bu değişim mümkün değil. Çünkü işlemci doğrudan PCB'ye temas ediyor lehim topları ile. Yani imkansız.
KS KS Poyrazizm Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 91 26 Temmuz 2022 #5 Şükrü Ali Ögel dedi: Hocam BGA soket dediğimiz şey Ball Grid Array yani lehim topu ile montaj bu değişim mümkün değil. Çünkü işlemci doğrudan PCB'ye temas ediyor lehim topları ile. Yani imkansız. Genişletmek için tıkla... Anladım, ilgin ve zaman ayırdığın için teşekkür ederim, iyi günler. Artı 0 Eksi
Şükrü Ali Ögel dedi: Hocam BGA soket dediğimiz şey Ball Grid Array yani lehim topu ile montaj bu değişim mümkün değil. Çünkü işlemci doğrudan PCB'ye temas ediyor lehim topları ile. Yani imkansız. Genişletmek için tıkla... Anladım, ilgin ve zaman ayırdığın için teşekkür ederim, iyi günler.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 26 Temmuz 2022 #6 Poyrazizm dedi: Anladım, ilgin ve zaman ayırdığın için teşekkür ederim, iyi günler. Genişletmek için tıkla... İyi forumlar. Artı 0 Eksi
Poyrazizm dedi: Anladım, ilgin ve zaman ayırdığın için teşekkür ederim, iyi günler. Genişletmek için tıkla... İyi forumlar.