Casper Nirvana NB 15.6 Laptop Isınma Sorunu

TalatPasa

Hectopat
Daha fazla  
Merhabal benim casper nirvana nb 15.6 leptopumda ısınma sorunu var.
-1 hafta öce termal macun değiştirdim.[Daha fazla ısınmaya başladı.]
-1 hafta önce 2 GB RAM daha eklettim.
Blenderda intro yaparken ısınmadan dolayı bilgisayar kapanıyor. Bir de mesela saints row 4 benim özelliklere yetiyor ama çok kasıyor.
Özellikler:
-İntel core i5-2450m cpu @ 2.50 GHZ 2.50 GHZ
-6 GB RAM
-64 bit işlemci
-Nvidia geforce gt520m 1 GB ekran kartı

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasma ısınmadan dolayıdır muhtemelen. Casper'lar ısınma sorunu fazla olan bilgisayarlardır. Zalman veya Cooler Master bir Soğutucu tercih ederseniz etkisi olur. Özellikle bilgisayardan usb ile enerji almayan modeller tercih edin.

Termal macun değişiminden sonra daha fazla ısındığına göre uygulaman sıkıntılı olabilir.
İyi bir termal macun kullan ve vidaları çok sıkma, aksi halde daha kullanmadan termal macun işlemcinin sağına soluna akar ve ısı iletimine yardımcı olmaz.

Kullandığın termal macun linki var mı?

Bende Casper kullanıcısıyım sorunları bitmiyor ısınma sorununu hallettim derken çerçevelerin her iki yanında açıldı(kırıldı) 502 yardımıyla eskisinden sağlam yaptım. Şimdi ki sorunu da CD/DVD oynatıcısı DVD okumuyor CD okuyor. Şimdi ne sorunlarla çıkacak merak ediyorum. Bende artık Casper dan uzak duracağım önceden överdi'm şimdi çok yanlış yaptığımı anladım..

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı