Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.948 Makaleler 4 Çözümler 57 19 Eylül 2020 #1 İşlemcimi ve ekran kartımı değiştirebilir miyim? Değiştirebiliyorsam nasıl yapabilirim?
PesimistKafa Hectopat Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 677 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Uzay 19 Eylül 2020 #2 Eğer işlemcin ve ekran kartın lehimli değilse değiştirebilirsin.
Lowell1 Decapat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.175 Makaleler 3 Çözümler 12 19 Eylül 2020 #3 Değiştirmesi çok zor.
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.948 Makaleler 4 Çözümler 57 19 Eylül 2020 #4 PesimistKafa dedi: Eğer işlemcin ve ekran kartın lehimli değilse değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Nereden öğrenebilirim? Lowell1 dedi: Değiştirmesi çok zor. Genişletmek için tıkla... Yaptırabileceğim birileri var mı?
PesimistKafa dedi: Eğer işlemcin ve ekran kartın lehimli değilse değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Nereden öğrenebilirim? Lowell1 dedi: Değiştirmesi çok zor. Genişletmek için tıkla... Yaptırabileceğim birileri var mı?
Lowell1 Decapat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.175 Makaleler 3 Çözümler 12 19 Eylül 2020 #5 Yamete Kudasai dedi: Nereden öğrenebilirim? Yaptırabileceğim birileri var mı? Genişletmek için tıkla... Yaptırabileceğin birilerini tanımıyorum.
Yamete Kudasai dedi: Nereden öğrenebilirim? Yaptırabileceğim birileri var mı? Genişletmek için tıkla... Yaptırabileceğin birilerini tanımıyorum.
PesimistKafa Hectopat Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 677 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Uzay 19 Eylül 2020 #6 Yamete Kudasai dedi: Nereden öğrenebilirim? Yaptırabileceğim birileri var mı? Genişletmek için tıkla... Laptop`un içini açacaksınız. Ekran kartı işlemci ile aynı yerde ise lehimlidir. Şu an çok anlatamadım ama laptopu açmanız gerekiyor
Yamete Kudasai dedi: Nereden öğrenebilirim? Yaptırabileceğim birileri var mı? Genişletmek için tıkla... Laptop`un içini açacaksınız. Ekran kartı işlemci ile aynı yerde ise lehimlidir. Şu an çok anlatamadım ama laptopu açmanız gerekiyor
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.948 Makaleler 4 Çözümler 57 19 Eylül 2020 #7 PesimistKafa dedi: Laptop`un içini açacaksınız. Ekran kartı işlemci ile aynı yerde ise lehimlidir. Şu an çok anlatamadım ama laptopu açmanız gerekiyor Genişletmek için tıkla... İçini açıyorum zaten de parçalar hakkında hiçbir bilgim yok. Sadece RAM ve işlemciyi biliyorum.
PesimistKafa dedi: Laptop`un içini açacaksınız. Ekran kartı işlemci ile aynı yerde ise lehimlidir. Şu an çok anlatamadım ama laptopu açmanız gerekiyor Genişletmek için tıkla... İçini açıyorum zaten de parçalar hakkında hiçbir bilgim yok. Sadece RAM ve işlemciyi biliyorum.
PesimistKafa Hectopat Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 677 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Uzay 19 Eylül 2020 #8 Yamete Kudasai dedi: İçini açıyorum zaten de parçalar hakkında hiçbir bilgim yok. Sadece RAM ve işlemciyi biliyorum. Genişletmek için tıkla... Siz anlamıyorsanız güvenilir bir bilgisayarcıya götüreceksiniz. O size lehimli olup olmadığını söyler.
Yamete Kudasai dedi: İçini açıyorum zaten de parçalar hakkında hiçbir bilgim yok. Sadece RAM ve işlemciyi biliyorum. Genişletmek için tıkla... Siz anlamıyorsanız güvenilir bir bilgisayarcıya götüreceksiniz. O size lehimli olup olmadığını söyler.