Poyrazizm Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 91 26 Temmuz 2022 #11 Artoria Pendragon dedi: Sebebini hatırlamıyorum aklımda oyle kaldı bilgi o kısım hep yarısını gosterır. Zaten alttaki part numberi googlea yazarsaniz 1600 MHz olarak karşınıza çıkacağını gorebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Fakat şu anda 1 slot dolu ve 800MHz yani ben önerdiğiniz RAM'den 2 tane alırsam 3200MHz olmayacak mı?
Artoria Pendragon dedi: Sebebini hatırlamıyorum aklımda oyle kaldı bilgi o kısım hep yarısını gosterır. Zaten alttaki part numberi googlea yazarsaniz 1600 MHz olarak karşınıza çıkacağını gorebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Fakat şu anda 1 slot dolu ve 800MHz yani ben önerdiğiniz RAM'den 2 tane alırsam 3200MHz olmayacak mı?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.732 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 26 Temmuz 2022 #12 Poyrazizm dedi: Fakat şu anda 1 slot dolu ve 800MHz yani ben önerdiğiniz RAM'den 2 tane alırsam 3200MHz olmayacak mı? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam RAM'lerin MHz'ini niye topluyorsunuz ki? Kendi başlarına çalışıyor onlar sizin cihazın içindeki RAM'de 1600 MHz zaten.
Poyrazizm dedi: Fakat şu anda 1 slot dolu ve 800MHz yani ben önerdiğiniz RAM'den 2 tane alırsam 3200MHz olmayacak mı? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam RAM'lerin MHz'ini niye topluyorsunuz ki? Kendi başlarına çalışıyor onlar sizin cihazın içindeki RAM'de 1600 MHz zaten.
Poyrazizm Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 91 26 Temmuz 2022 #13 Artoria Pendragon dedi: Hayır hocam RAM'lerin MHz'ini niye topluyorsunuz ki? Kendi başlarına çalışıyor onlar sizin cihazın içindeki RAM'de 1600 MHz zaten. Genişletmek için tıkla... 800MHz yazmıyor mu?
Artoria Pendragon dedi: Hayır hocam RAM'lerin MHz'ini niye topluyorsunuz ki? Kendi başlarına çalışıyor onlar sizin cihazın içindeki RAM'de 1600 MHz zaten. Genişletmek için tıkla... 800MHz yazmıyor mu?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.732 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 26 Temmuz 2022 #14 Artoria Pendragon dedi: Olmaz RAM 1600 MHz cunku, orayı 2 ile carpmak gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi hocam, isterseniz SPD kısmında altta yazan part numberi googlea yazın çıkan RAM'in özelliklerini göreceksiniz.
Artoria Pendragon dedi: Olmaz RAM 1600 MHz cunku, orayı 2 ile carpmak gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi hocam, isterseniz SPD kısmında altta yazan part numberi googlea yazın çıkan RAM'in özelliklerini göreceksiniz.
Poyrazizm Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 91 26 Temmuz 2022 #15 Artoria Pendragon dedi: Dediğim gibi hocam, isterseniz SPD kısmında altta yazan part numberi googlea yazın çıkan RAM'in özelliklerini göreceksiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sıkıntı olmaz umarım sana güveniyorum 4+4 kullanacağımıda belirtmiştim tekrar teşekkür ederim. Artoria Pendragon dedi: Dediğim gibi hocam, isterseniz SPD kısmında altta yazan part numberi googlea yazın çıkan RAM'in özelliklerini göreceksiniz. Genişletmek için tıkla... Merhaba uzun zaman sonra şey soracağım DDR3L de çalışır durumda mı? Son düzenleme: 30 Eylül 2023
Artoria Pendragon dedi: Dediğim gibi hocam, isterseniz SPD kısmında altta yazan part numberi googlea yazın çıkan RAM'in özelliklerini göreceksiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sıkıntı olmaz umarım sana güveniyorum 4+4 kullanacağımıda belirtmiştim tekrar teşekkür ederim. Artoria Pendragon dedi: Dediğim gibi hocam, isterseniz SPD kısmında altta yazan part numberi googlea yazın çıkan RAM'in özelliklerini göreceksiniz. Genişletmek için tıkla... Merhaba uzun zaman sonra şey soracağım DDR3L de çalışır durumda mı?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.732 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 30 Eylül 2023 #16 Aktif olan takılı olan RAM zaten DDR3L, siz yükseltme yapmadınız mı son durumu anlamadım.
Poyrazizm Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 91 30 Eylül 2023 #17 Artoria Pendragon dedi: Aktif olan takılı olan RAM zaten DDR3L, siz yükseltme yapmadınız mı son durumu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Yapmadım (yapamadım daha doğrusu) ama yapacağımda önerdiğiniz ram DDR3 takılı olan DDR3L ondan sordum
Artoria Pendragon dedi: Aktif olan takılı olan RAM zaten DDR3L, siz yükseltme yapmadınız mı son durumu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Yapmadım (yapamadım daha doğrusu) ama yapacağımda önerdiğiniz ram DDR3 takılı olan DDR3L ondan sordum
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.732 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 30 Eylül 2023 #18 Poyrazizm dedi: Yapmadım (yapamadım daha doğrusu) ama yapacağımda önerdiğiniz RAM DDR3 takılı olan DDR3L ondan sordum Genişletmek için tıkla... Önerdiğim RAM hem DDR3L hem de DDR3 RAM'lerin voltajında çalışabiliyor, sıkıntı olmaz.
Poyrazizm dedi: Yapmadım (yapamadım daha doğrusu) ama yapacağımda önerdiğiniz RAM DDR3 takılı olan DDR3L ondan sordum Genişletmek için tıkla... Önerdiğim RAM hem DDR3L hem de DDR3 RAM'lerin voltajında çalışabiliyor, sıkıntı olmaz.
Poyrazizm Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 91 30 Eylül 2023 #19 Artoria Pendragon dedi: Önerdiğim RAM hem DDR3L hem de DDR3 RAM'lerin voltajında çalışabiliyor, sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim tekrardan.
Artoria Pendragon dedi: Önerdiğim RAM hem DDR3L hem de DDR3 RAM'lerin voltajında çalışabiliyor, sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim tekrardan.