Casper Nirvana NB 15'6 RAM ve Ekran Kartı Takviyesi

mstftrl34

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Leptobum casper nirvana nb 15'6. Bilgisayarım en ufak bioyunda bile 10 dk falan geçtikten sonra kasmaya başlıyor. Ardından tutulamayacak kadar sıcaklık ve aniden kapanmalar vs.
  • 4gb ram
  • windows 8 64bit.
  • intel core i-3
  • Amd radeon hd 7500/7600 Series
Bu kaç gb ram daha ilave edersem düzgün bi leptopolur veya ekran kartı falan önerisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Casper...

Yapmanız gereken termal macunları yenilemek ve içini temizlemek. Ondan sonra geriye ısının düşmesi gerek ama benzer bir bilgisayar bende var. Ama ısıyı düşüremedim. Bana kalırsa en kısa zamanda onu elden çıkartın.

Casper...

Yapmanız gereken termal macunları yenilemek ve içini temizlemek. Ondan sonra geriye ısının düşmesi gerek ama benzer bir bilgisayar bende var. Ama ısıyı düşüremedim. Bana kalırsa en kısa zamanda onu elden çıkartın.

Her hafta içini temizliyorum ama termal macunu 3 ay önce falan sürdürdüm en son. Leptop casper ve hp'nin ısınmasını fazla anlatmama gerek yok zaten peki içinden neyini değişirsem düzgün bir şey olur?

İstersen GTX 880M taktır. İstersen 64 GB RAM taktır. Kapandıktan sonra hepsi gereksiz. Ben bilgisayarını açmaktan bıktım. Onu sat ve yeni bir şey al. En iyisi böyle olur.

İstersen GTX 880M taktır. İstersen 64 GB RAM taktır. Kapandıktan sonra hepsi gereksiz. Ben bilgisayarını açmaktan bıktım. Onu sat ve yeni bir şey al. En iyisi böyle olur.

Isıdan dolayı değilde zorlanmadan olucağını düşünüyorum. Onun için dedim. Termal macunu sürdürdüğümde 1 ay rahat kullandım.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı